Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 8 300 g couscous 150 g rozijnen 1 tl gemalen komijn 2 el fijngesneden verse koriander 1 el citroensap chilisaus naar wens snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 1 rode ui, gehakt 1 courgette, in stukjes 1 gele pompoen, in stukjes 1 wortel, in stukjes 2 paprika's, een[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippenpoten, in twee stukken gesneden 4 schijven lamshals of lamsschouder 8 merguez-worstjes 3 uien 3 tenen knoflook 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Ingrediënten: olijfolie 2 middelgrote uien, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 middelgrote wortels, fijngehakt 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten 75 g gedroogde abrikozen 50 g gemengde olijven 2 rode uien 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 olijfolie (scheut) ½ tl chilivlokken[...]
Bron: ah.nlCouscous is en blijft altijd een grote favoriet van mij. Simpel om te maken en je kunt er veel mee variëren. Zo houd ik van couscous met rozijnen, maar ook[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlHet voordeel van een multiculti identiteit is dat je nogal wat nieuwjaren kan vieren. Het westers (zon-kalender), Islamitisch Nieuwjaar... Afgelopen week was[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEr bestaan honderder recepten met ras el hanout, een typisch marokkaans kruiden- mengsel dat uit tientallen soorten kruiden en specerijen kan bestaan (o.a.[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAh, de meester. Wanneer je (vaak) vegetarisch eet, is er één man waar je niet omheen kan: Yotam Ottolenghi. Toch is deze joodse groentemagiër uit Israël zelf[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be750 gr couscous Voor de bouillon: 750 gr schapenkoteletten 750 gr rundvlees (1 mergpijp) 1 ui 4 aardappelen 4 wortelen 1 kleine kool 2 meiknolletjes 6 takjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 1 middelgrote of 2 kleine uien, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 klein worteltje,[...]
Bron: allrecipes.nl