Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 4 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen verse gember 2 groene chilipepepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, grofgesneden 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el fijngesneden verse gember 2 el milde[...]
Bron: allrecipes.nlIn Italiaanse recepten wordt heel vaak als basis ' soffrito ' gebruikt. Soffrito betekent eigenlijk gewoon 'gefruit' en is vaak een mengsel van fijngehakte[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui gesnipperd, 2a3 tenen knoflook gesnipperd, 1 fijngesneden rode peper zonder zaad, ca 2 cm fijngesneden gember, ca 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui gesnipperd, 2a3 tenen knoflook gesnipperd, 1 fijngesneden rode peper zonder zaad, ca 2 cm fijngesneden gember, ca 300 gr[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje terug stond er een oproep in de Foodbloggersfacebook of je mee wilde doen met een mysteryboxchallenge. Superleuk natuurlijk. Ik hou daarvan. Daarom[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comNa het lezen van het boek Een nieuwe kijk op eten van Anna Jones heb ik meteen een paar recepten van het boek gemaakt, op mijn manier dan wel. Wat een geweldig[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comLangzamerhand worden de zonnige dagen een beetje minder. Wat mij betreft was maandag een dieptepunt. Koud en regen. Na een -te- drukke werkdag had ik weinig[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlNa het lezen van het boek Een nieuwe kijk op eten van Anna Jones heb ik meteen een paar recepten van het boek gemaakt, op mijn manier dan wel. Wat een geweldig[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIn een half uurtje is deze dal klaar, snel en heerlijk en je hebt weinig ingrediënten nodig. Deze dal gebruikt in de plaats van ui en knoflook, asafoetida,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com