Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten 50 g bacon ½ zak panklare spinazie (a 300 g) 600 g kruimige aardappels 2 eieren 1 eetlepel olie 2 rode paprika's (in dunne reepjes) 150[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo grote aardappels (vastkokend) 1 bekertje zure room of crème fraîche 1 zakje geraspte oude kaas (Goudse) 1 grote ui 100 gr[...]
Bron: smulweb.nlDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlEr moet weer wat vanaf. Grosso modo zijn er twee stromingen in dieetland. De klassieke: minder calorieën, minder vet, dus light producten. Zie Weightwatchers[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChef Mama vs The Real Thing Deel 16 – de rest is terug te vinden in de receptenindex Is smeerkaas saai? Ja, in Nederland! Dat wij als Nederlanders niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept kreeg ik van onze Portugese vriend José (directeur van een fantastisch hotel aan de kust in de Algarve, Monta Rota- Vila Real). Zelf durfde ik al[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVoedselverspilling tegengaan. Er is de laatste tijd veel over te horen, maar eigenlijk is het natuurlijk van alle tijden. De handigste tips zijn natuurlijk om[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlEen echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGisteravond kookte ik een heel lekker hapje. Zomaar, uit het blote hoofd. Beetje knutselen in de keuken. Vast geïnspireerd geraakt door Masterchef. Bent U ook[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlVolgens de geleerden wordt het een lange koude winter. En naast alle ongemakken als ruiten krabben, koude vingers en gladde wegen zijn er ook heel veel leuke[...]
Bron: villakookelbont.blogspot.comIngrediënten 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 1 zak snijbonen (gesneden (250 g)) 1 zak gebroken sperziebonen (250 g) 2 dikke plakken bakbacon (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 grote vastkokende aardappelen (schoongeboend) 30 g roomboter 12 plakjes bacon ½ bakje verse bieslook (a 25 g) 1 bekertje sour cream[...]
Bron: ah.nlWij noemen het stamppot, in Vlaanderen stoemp en in Frans en Spaans Catalonië Trinxat, wat precies hetzelfde betekent. Mijn zus ontdekte het vorige week toen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl