Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 gr lange pasta (spaghetti, tagliatelle o.i.d.) 100 ml extra vergine olijfolie 1 rode peper, gesneden 350 gr kerstomaatjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 500 gram hacheevlees versgemalen peper 6 bosuitjes 3 vleestomaten 50 gram boter 2 el olijfolie 2 dl rode wijn 1 dl vleesbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEén van mijn favoriete recepten. Het grillen van de groenten vraagt wat tijd maar het is meer dan de moeite waard. Lekker met tagliatelle of penne.[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beVanavond een makkelijk succesnr. Goede verse tagliatelle met dit keer een vegetarische voorjaarsaus met rode paprika, courgette, een rode peper, ui. Deze week[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOh, wat is het toch heerlijk in Italië! Heerlijke kaasjes, heerlijke prosciutto, salami, worsten, wijnen, goede pasta, olijfolie (bij een klein[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlSpaghetti Pesto met rauwe prei en tomaatjes (en balsamico azijn) Salade met kaas, gebakken spekjes en taboulé vis in olijfolie (oven), gekruid met dille met[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIk wrik mijn blik los van de beeldbuis om een snelle hap te bereiden waarmee ik mij op de bank nestel om maar niets te missen. Ik kijk radio. Radio kijken naar[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 1 pak verse tagliatelle (pasta 250 g) ½ pak doperwtjes (diepvries à 450 g) 4 plakken bakbacon (175 g) 1 rode peper 150 g Père Joseph[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor het Volkskrant-magazine gaat culinair journalist Mac Van Dinther wekelijks bij iemand eten, onder het mom van ‘iedereen kan koken’. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe zagen het eerder bij vrienden, maar hun kinderen zijn er vast niet uniek in: midden in hun bord eten zien ze opeens ‘een rood dingetje’ en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl