Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 8 verse vijgen 2 eetlepels vloeibare honing twee scheutjes marsala wijn lepel ricotta kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 3 min[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 baby ananassen (of 1 grote) 1 kop rooibosthee 100 gr boter 100 gram stroop 1 eetl ricotta 1 eetl mascarpone 1 eetl poedersuiker 4[...]
Bron: smulweb.nlDe vakantie is geboekt en “We’er going to Ibiza”. Het liedje van de Vengaboys speelde het hele weekend al in mijn hoofd. Even geen regen,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat is het? Kaymak is de Turkse variant op het zuivelproduct wat wij als zure room kennen. Het wordt (soms ook wel kajmak genoemd) in Zuidoost-Europa, het[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlLekker zelf jam maken! Een bijzondere kersenjam met extra pit door toevoeging van balsamicoazijn. Apart ja! Dat maakt deze jam geschikt om te eten op brood,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Ingrediënten 200 gram speltbloem 1/2 theelepel zout 50 gram koude roomboter 50 gram magere kwark 3 el koud water Vulling: 200 gram Mascarpone 200[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlDeze week waren we het grootste gedeelte van de week weer uit eten doordat we een weekendje weg waren. Maandag maakte ik tussen de middag een romanesco fritata[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet is nu in April nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMaar de trein wacht niet, dus het receptje zal voor straks zijn. En na lang wachten krijgen jullie het, ziezo. Om deze vorm te vullen gebruikte ik 1 aubergine[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlEigenlijk kan je met deze basis zanddeeg taartjes alle kanten uit. Je kan ze vullen met banketbakkersroom, mascarponé, ricotta, slagroom, zure room... Als[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 6 personen 1 gerookte makreel Sap van halve limoen 200 ml mascarpone Zout en peper Hulpmiddelen Keukenmachine Voorbereiding Verwijder het vel van de[...]
Bron: smulweb.nl