Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 8 tenen knoflook 10 eetlepels olijfolie verde 1 eetlepel dille 1 theelepel basilicum 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 gambas , 800 gr krielaardappelen,2 uien, 4 knoflookteentjes,1 bosje koreander,1 bosje peterselie,3 el olijfolie, 1 snuifje saffraan, 4[...]
Bron: smulweb.nlIEDEREEN is druk bezig met de voorbereidingen voor de eindejaarsperiode... Cadeautjes zoeken, het kerstmenu voorbereiden,... Sommigen (zoals ik) vinden dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het blad Boodschappen vond ik dit recept voor een stoofschotel van vis en zeevruchten. Hoewel het een stoofschotel is, is het gerecht toch vrij snel kaar.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBBQ-tijd, we laten het gepofte patatje voor wat het is en maken een couscous vol smaak en het geurige van de Marokkaanse keuken. Heerlijk met een stukje van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVroeger thuis maakte mijn moeder op zaterdag wel eens 'uien met tomaat', zo simpel maar altijd lekker. Toen ik dit recept zag moest ik daar gelijk aan denken,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlNa een uitermate prettig verlopen afspraak ergens in West-Brabant, is het dan vandaag toch echt tijd voor een bezoekje aan restaurant Jagersrust te[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 0.05 g saffraan 1 liter hete kippenbouillon 250 g reuzegarnalen (zak à 500 g, diepvries) 6 trostomaten 2 uien 4 tenen knoflook 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 envelopje saffraandraadjes 1 grote ui 250 g cherrytomaatjes 100 g surimi (vis) 300 g gemarineerde kipfilet 6 eetlepels olijfolie 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje saffraan (0.05 g) 1 liter hete kippenbouillon (van tablet) 6 trostomaten (gehalveerd) 5 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 chorizo[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 500 gr bloemkool, in kleine roosjes 6 el olijfolie 1 ui, fijngehakt zout en zwarte peper 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 tomaten, ontveld en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl