Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
In dit recept wordt kabeljauw gekruid met een mengsel van yoghurt en tomatenpesto en dan geroosterd onder de grill. Ik had dit recept van gekruide geroosterde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls je deze foto van dit recept van gekruide geroosterde kabeljauw ziet, zul je niet onmiddellijk denken: "goh, dat ziet er lekker uit!". Maar dat is het wel![...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGeen mooi gedresseerd bord want het is dagelijkse kost. En ik houd niet zo van venkel maar dit recept is "top" zoals onze tv-kok Jeroen Meus het zo mooi kan[...]
Bron: creaymme.blogspot.comzaterdag waren we in Duitsland en hadden we een luxe 4-gangendiner. Vooraf garnaaltje met venkelmousse, dillecreme en nog wat lekkere dingen. Daarna een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVrijdag aten we pompoensoep met erin kabeljauw en grote garnalen. Met een zelfgebakken stokbrood. Erg lekker. Verder rozijnen pecannotenbrood gebakken en een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVenkel & Vis Gezond en lekker, een ovenschotel met venkel, vis en tomaat! Ik hou zelf erg van tomaten, daarnaast is venkel ook een van mijn favoriete[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlVandaag maakte ik kabeljauw met uiensaus. Let hierbij wel op dat je niet teveel ajuinen ga gebruiken. Te enthousiast kan soms gevolgen hebben... hihi... Wat[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 800 g aardappelen (kruimig) 2 venkelknollen (in dunne plakken) 2 tenen knoflook (geperst) 1 beker slagroom (250 ml) 50 g Parmezaanse kaas[...]
Bron: ah.nlDeze week in de groentetas: Bospeen, Chinese kool, IJsbergsla, Prei, Romanesco en Venkel Over van vorige week: Bietjes en selderij Maandag: Spitskoolstamppot ,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlChowder Wat heb je nodig: 30 gram boter 1 ui, fijngehakt 1 kleine prei, in dunne ringetjes 1 venkelknol, in kleine blokjes 1 stengel bleekselderij in dunne[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn de zak zat deze week: Schorseneren, Prei, Rode biet, Spitskool, Ui en Witlof Over van vorige week: Venkel en ook nog bleekselderij van een paar weken terug.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 700gr.verse visfilet(roodbaars,tilapia,zalm,victoriabaars,gamba,kabeljauw) voor marinade: 2 geperste teentjes knoflook 1eetl.tomatenpuree 4[...]
Bron: smulweb.nl