Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Foie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEn nog meer rabarber. De obsessie met rabarber was bijna over, totdat ik een magazine tegenkwam met een heleboel rabarber recepten. Ik kon het niet laten om[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit is één van onze zomer favorieten en oorspronkelijk een recept van Jamie Oliver . Het is een warme fruitcompote met een scones - achtige toplaag. Heerlijk[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 dikke rabarbelstelen een scheutje water 1 dl olijfolie 1 dl walnotenolie 2 theelepels vloeibare honing 1/2 el balsamico-azijn versgemalen[...]
Bron: smulweb.nl2 kilo klein gesneden Rabarber, 500 gr gesnipperde uien, 250 gr klein gesnden dadels, 1 liter azijn, 2 eetl speculaas kruiden, 4 eetl klein gesneden gember,[...]
Bron: smulweb.nlVoor 3potten:1kg rabarber-4uien-3tenen knoflook-100g rozijnen-50g bruine basterdsuiker-1eetlepel kerriepoeder-zout-3dl azijn Hulpmiddelen Glazen[...]
Bron: smulweb.nl2 middelgrote fijngehakt uien; 150 gr rozijnen; 120 ml honing (of 8 eetlepels); 2 T rode wijnazijn; 1 T fijngesneden jalapeno; 4 teentjes geperst knoflook;[...]
Bron: smulweb.nl