Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Bami. Geraspte wortel. Julienne van spits kool of witte kool. Taugé. Verse gember. Vissaus, sesamolie, sojasaus. Gamba's. Sesamzaadjes.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 5 3 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, grof gehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 500g verse pompoen in blokjes 75g geraspte wortel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 5 3 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui of 2 sjalotjes, gesnipperd 250 gr rundergehakt 150 gr taugé Andere groenten: geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 stuk bosui (of een half uitje + een prei) - Een bakje taugé à 100 gram - Een wortel à 100 gram - Spitskool à[...]
Bron: smulweb.nlVaak kom je ze tegen: Op pleinen, bij winkelcentra en stations, de kleine stalletjes waar je Vietnamese loempia's kan kopen. Kleine, maar smaakvolle[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comJoehoe! Hello there. Dit is echt de saaiste foto ooit én een van de saaiste maaltijden ooit. Ik had zondag zin in zalm met sojasaus en honing en geglaceerde[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo allemaal! Wieeeeeehoe! Ik heb zo'n onwijs leuk weekend gehad! In Friesland, in de buurt van Leeuwarden, was ik drie dagen op de eerste editie van het[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMet dit zomerse weer begin ik echt af te tellen tot de vakantie. Afgelopen weekend kon ik al even de vakantiesfeer opsnuiven tijdens mijn kort, maar krachtig[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEén van onze favorieten Vandaag een favoriet gerecht bij ons thuis. Favoriet bij mij omdat ik er bergen groenten en knoflook in verwerk en iedere keer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet was de bedoeling dat ik afgelopen winter met de mungbonen taugé zou gaan kweken, in afwachting van het nieuwe moestuinseizoen. Ik had daarom groene,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls ik zin heb in een Oosterse roerbak, maak ik dit recept van tjap tjoy als ik zin heb in vrij milde Oosterse smaken en ik maak het recept van de Oosterse[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlZo nu en dan wil ik ook wel eens veganistisch koken en dit was zo'n dag. Geïnspireerd door een recept uit de Vegan Challenge heb ik deze bruine bonenburgers[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIn het recept uit de Delicious van maart wordt gebruik gemaakt van shiitakes, maar die waren op dus heb ik oesterzwammen genomen. Er staat trouwens ook bij dat[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl2 personen 6 grote bladeren van een Chinese kool, scheutje sojasaus (kikkoman) Voor de vulling: 1 middelgrote ui gesnipperd, teen knoflook, 150 gram wortel in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBegin deze week kwam mijn bestelling van Gekruid.com toe en daar zat Wakame zeewier bij. Aangezien ik dat wel eens eet in een Japans restaurant had ik me laten[...]
Bron: calorietje.blogspot.be