Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlGeef toe, in dit druilerige herfstweer is er toch niets heerlijker dan zo'n schotel uit je oven toveren en je tafelgenoten verwennen. De 'cottage pie' is een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 4 personen: 600 g riblappen, op kamertemperatuur zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 300[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEerst en vooral! Hoezee voor een nieuwe sponsor! Fonq Van wie ik het prachtige Hybrid kommetje van Seletti kreeg. ( Hierboven te zien) Dit en veééeeel meer[...]
Bron: Loup-je.blogspot.beHet schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe eerste winterprik deed mijn ventje luidop denken aan een Duveltje. Ik dacht laat ik hem eens verwennen met een 'Duvel's stoofpotje'! Rundstoverij in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKookwedstrijd Enkele weken geleden plaatste ik een kookwedstrijd. Vandaag het winnende gerecht van Ilaria Barella uit Dordrecht. Zij is van oorsprong[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nl2 selderij stengels 2 wortels 2 uien 5-6 blaadjes salie 2-3 blaadjes laurier Rozemarijn 2 steranijs 2 plakjes gerookte bacon 8-14 kippenvleugeltjes (14 voor[...]
Bron: smulweb.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl