Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nlIn het vorige artikel lepelde ik 40 jaar aan foodtrends op, om te eindigen met 2014. Maar laat ik die beknopte lezing nog even visualiseren met een recept...[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEigenlijk zou ik veel vaker vis moeten eten...maar op de een of andere manier komt het er niet altijd van. Vroeger aten we wel vis thuis, maar na de zoveelste[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVenkel & Vis Gezond en lekker, een ovenschotel met venkel, vis en tomaat! Ik hou zelf erg van tomaten, daarnaast is venkel ook een van mijn favoriete[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlVandaag maakte ik kabeljauw met uiensaus. Let hierbij wel op dat je niet teveel ajuinen ga gebruiken. Te enthousiast kan soms gevolgen hebben... hihi... Wat[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten 2 rode uien 3 teentjes knoflook 3 eetlepels olie 2 eetlepels azijn (rijstwijn) 2 eetlepels vissaus 2 eetlepels bruine basterdsuiker 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 0.05 g saffraan 1 liter hete kippenbouillon 250 g reuzegarnalen (zak à 500 g, diepvries) 6 trostomaten 2 uien 4 tenen knoflook 250 g[...]
Bron: ah.nlDeze week in de groentetas: Witlof, groenselderij, rode bieten, snijbiet, spitskool, tomaten en uien. Deze week zaten er wat groenten in de tas waar ik niet[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk ben niet echt gek op stokvis, maar zo af en toe vind ik het wel lekker, vooral die mijn zus meeneemt uit Frankrijk of Spanje. Die is niet zo gedroogd dat je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Visfilet van verschillende soorten stevige vis zoals kabeljauw, zalm Grote rauwe, gepelde garnalen Marinade: 3 teentjes knoflook, gehakt 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl