Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr varkensworstjes 225 gr gerookt spek, in blokjes 2 uien, dun gesneden 3 wortels, fijngesneden 4 grote aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g lamspoelet of runderpoelet zout en versgemalen peper 700 ml runderbouillon (van tablet) 50 g boter 500 g uien, in ringen 500 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg runder sucadevlees of lamsvlees - 500 gram vastkokende aardappelen - 2 winterpenen - 4 uien - 4 tenen knoflook - 2 tl suiker - 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 4 wortelen,4 gr.uien,8 knoflooktenen,200 gr.boter,10 cl.olijfolie,lamsschouder,in blokjes van 3 cm,plakken van 4 gr.aardappelen,8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg runder sucadevlees of lamsvlees - 500 gram vastkokende aardappelen - 2 winterpenen - 4 uien - 4 tenen knoflook - 2 tl suiker - 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 venkel 1 kleine winterpeen 12 peultjes 4 grote uien 6 sliptongetjes (of 6 scholfilets) 2 teentjes knoflook (geperst) 1 gekookte biet (bak[...]
Bron: ah.nlDit is een wintergerecht dat je lekker in het weekend kunt maken wanneer je de tijd hebt. De stoofpot wordt in Kriek gekookt, het Belgische kersenbier.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLangs de ene kant zitten we in de “Dagen zonder vlees”, langs de andere kant is er de “ Nationale Stoofvlees-frietdag ”. De absolute[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beBen je ooit wel eens wakker geworden van...stilte? Tot vannacht dacht ik niet dat het kon, maar het was echt zo. Pas toen ik het raam wagenwijd openzette en ik[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager hertenstoofvlees, ontbeend en in blokjes van 2-3 cm 2 eetl. fijngemalen havermout 2 eetl. extra vergine olijfolie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van plm. 3x3 Bakje vet spek in kleine dobbelsteentjes (of[...]
Bron: allrecipes.nl