Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1½ kg rib roast Peper, zout, boter en olie 750 gr zoete uien 1 dl plantaardige olie 50 gr suiker 2 dl rode port 2 dl rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 10 stoofperen 500 ml rode wijn 250 ml rode port 2 kaneelstokjes 1 eetlepel citroenrasp 6 (grote) eetlepels suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nl1 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes 200 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 500 ml rode port 1 vanillestokje 2 kaneelstokjes 3 kruidnagels nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g koude boter 150 g meel Zout 1 tl sinaasappelzest 2 eieren 400 g appelen 150 g diepvriescranberries 1 tl kaneel 1 mespunt kruidnagel-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 jonge tamme duifjes 4 artisjoken 1 eendenlever 1 perzik 1 knolselder 50 gr hazelnootjes 50 gr perzikgelei zie br 100 gr eigen jus zie br[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Meringue 3 eieren 1 citroen 90 g suiker 90 g poedersuiker roze peper uit de molen Grapefruitsorbet 260 ml water 235 g kristalsuiker 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram entrecotes 400 gram champignons gesneden 2 stuks augurken in reepjes gesneden 4 stuks artisjokbodem in reepjes gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 8 à 10 stoofpeertjes - 7,5 dl rode port - 2 kaneelstokjes - 2-3 reepjes mandarijnschil - 100 g rietsuiker + extra voor bestrooien - roomboter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comStoofpeertjes kunnen maar op één manier gemaakt worden. Ze moeten enige tijd gestoofd worden in een ruime hoeveelheid vocht. Het type vocht is essentieel voor[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comStoofpeertjes: dit bijgerecht hoort echt bij een winterse dag. Naast een kruimige aardappel, sperzieboontjes en een heerlijk stukje suddervlees met goudbruine[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com