Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Soms blijken sommige dingen zó belachelijk makkelijk zelf te ver- vaardigen, dat je je afvraagt waaròm je het eigenlijk altijd alleen maar uit blik hebt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor bami bami nestjes voor zoveel personen nodig dun aangemaakte kippenbouillon grof gemalen zwarte peper mespunt ve-tsin (kan ook weggelaten worden) 1.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 cm verse gember ½ rode peper 2 tenen knoflook 300 g kipgehakt 1 tl 5-kruidenpoeder 2 el paneermeel 2 el sojasaus 400 g snijbonen 250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el sesamzaad (bakje 100 g) 1 pak miehoen (250 g) 2 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 el[...]
Bron: ah.nlSmaak: Smaakzin is het vermogen van een organisme om bepaalde chemische samenstellingen direct als smaken waar te nemen. Het is één van de vijf klassieke[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlDit jaar schijnt het jaar van de Buddha bowl te zijn. Ik zag het al regelmatig voorbij komen, maar had er nog geen zelf gemaakt. Hoewel het natuurlijk niet[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEscalivada is een Spaans gerecht, waarbij groente worden geroosterd, waardoor ze een rokerig smaakje krijgen. De naam komt uit het Catalaans waar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 250 g tofu plantaardige olie om in te frituren 20 shiitakes 1 teentje knoflook, fijngehakt Marinade: 75 ml lichte sojasaus 3 eetlepels ketjap[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote rode paprika, zaad verwijderd en in reepjes 3 eetl. olijfolie 2 tenen knoflook, uitgeperst 250 g kastanjechampignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 gedroogde shiitake champignons plantaardige olie of boter 500 gr mager rundergehakt 1 bosje verse koriander, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel gedroogde paddenstoelen 500 ml rode wijn 1 kilo sukadelappen, in blokjes gesneden 4 eetlepels boter 4 eetlepels olie[...]
Bron: allrecipes.nlDoor te variëren met verschillende soorten paddenstoelen smaakt deze pastaschotel iedere keer weer anders. Ik heb er shiitakes en cantharellen in gebruikt.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 2 personen 175-200 g eiernoedels zout, peper 3? el zonnebloemolie 1 el limoensap 3-4 el lichte sojasaus 200 g biefreepjes 100 g shiitake paddestoelen 2[...]
Bron: smulweb.nl