Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 2 stelen bleekselderij 1 venkelknol 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetl. olijfolie 1 envelopje safraandraadjes 1 laurierblad 1 takje tijm 1 glas[...]
Bron: smulweb.nlTrefwoorden: hip, trendy, oud geld, fout geld, zien en gezien worden: veel alphamannetjes en 25-jarigen met te veel pecunia in de beurs. Genoeg redenen om[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comMijn vaste leverancier voor de heerlijkste visjes is gevestigd in Yerseke. Vishandel Van As Zeeland is gelegen aan de Korringaweg 33 en verkoopt niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWieringen , "het geheime waddeneiland" (zoals de eilanders - niet te verwarren met de wieringers - zelf zeggen); daar kom je normaal gesproken niet. Tenzij een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten ½ zak Pommes culinair ((a 1.5 kg), schoongeboend) 4 el olijfolie 2 sjalotten (in ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 3 venkelknollen[...]
Bron: ah.nlGoudbrasem of dorade royale is de bekendste vis in de familie van de zeebrasems. Voor dit pure visgerecht koop je de vis op z’n geheel. Vraag je visboer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDonderdagmiddag. 20° Celsius. Stralend weer. Flessen champagne die veelbelovend staan te glinsteren in de lentezon. Letterlijk. En een overheerlijke[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week was ik uitgenodigd op de voorstelling van het zomerassortiment van Delhaize en proefde en noteerde er de belangrijkste nieuwkomers en trends. Wel,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb 2 favoriete chefs. Eerst en vooral is er David Selen van het gelijknamige restaurant uit Bissegem bij wie ik maandelijks in de keuken op kookles ga. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa 3 1/2 jaar sta ik soms nog heel erg versteld van wat werkt en wat niet op mijn blog. En ook de likes, shares en comments op Facebook blijven mij verbazen.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls je bij Ristorante Babbo in New York gaat eten maak je grote kans George Clooney of een andere celebrity met Italiaanse roots tegen te komen. Dit recept[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn streven is één keer per week vis op tafel te zetten. Dat valt eerlijk gezegd niet altijd mee. We zijn hier thuis gek op dorade uit de oven, of gewoon[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl