worteltaart jamie oliver | smulweb appeltaart | spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | spinazietaart met geitenkaas ah | appelbollen rezept | preischotel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken wortel champignons

Gevonden 189 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

kaasplankje met vers fruit en port

voor 2 personen Diverse kaasjes (bv brie, camembert, roquefort, munster en geitekaasje(s)), druiven en walnoten, port (bv 10 jaar oude tawny port van Noval).[...]

Bron: smulweb.nl
Ricottataartje met stoofpeer

Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]

Bron: allrecipes.nl

Gevulde kippendij met gedroogde abrikozen en[...]

voor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]

Bron: smulweb.nl
Gebakken appels met kersen, kaneel en[...]

voor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]

Bron: smulweb.nl
pittige pruimenchutney

* 1 kilo lekkere pruimen, * 1/2 l blanke azijn, * 4 flinke fijngesnipperde uien, * 4 fijngehakte tenen knoflook, * 1 fijngehakte rode chilipeper, * 4 theel[...]

Bron: smulweb.nl
Appel-cranberry pasteitjes

voor 4 personen 150 g koude boter 150 g meel Zout 1 tl sinaasappelzest 2 eieren 400 g appelen 150 g diepvriescranberries 1 tl kaneel 1 mespunt kruidnagel-[...]

Bron: smulweb.nl
A la minute gerookte houtduif met een jasje van[...]

voor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Mabr

voor 10 personen Ingrediënten Cumberland saus 3 eetlepels bessen gelei 1 dl port 1 dl jus d`orange Theelepel mosterd poeder Laurier blad Sinasappel[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofpeertjes in port

1 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes 200 g kristalsuiker 1 zakje vanillesuiker 500 ml rode port 1 vanillestokje 2 kaneelstokjes 3 kruidnagels nootmuskaat[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofperen in rode wijn en port

Ingrediënten Porties : 10 10 stoofperen 500 ml rode wijn 250 ml rode port 2 kaneelstokjes 1 eetlepel citroenrasp 6 (grote) eetlepels suiker[...]

Bron: allrecipes.nl
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus

Ingrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]

Bron: ah.nl
Rib Roast

Ingrediënten Porties : 8 1½ kg rib roast Peper, zout, boter en olie 750 gr zoete uien 1 dl plantaardige olie 50 gr suiker 2 dl rode port 2 dl rode wijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Oestergratin met sint-jakobsschelp en gerookte[...]

Ingrediënten Porties : 4 16 oesters (nr 2) 16 sint-jakobsschelpen 4 eetlepels paneermeel Voor de saus 50 gr sjalotjes, in ringen 8 sprietjes bieslook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Verrine van foie gras met gepocheerde peer

Ingrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Terrine van foie gras en vijgen

Ingrediënten Porties : 4 400 gr ganzen- of eendenlever 80 gr gedroogde vijgen 5 cl cognac 5 cl port 1 zakje Earl Greythee zout en versgemalen zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Hertenvlees met peren

Ingrediënten Porties : 4 4 hertenfilets, à circa 150 g grofgemalen zwarte peper 1 el olijfolie, extra vergine 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje[...]

Bron: allrecipes.nl
Kaassalade met druiven, peer en portdressing

voor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfsschnitzel met portsaus

Ingrediënten 1 ui 1 schaaltje oesterzwammen (150 g) 1 winterpeen 500 g broccoli 6 eetlepels vloeibare margarine 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1[...]

Bron: ah.nl
Tamme jonge duif gelakt met eigen jus

voor 4 personen 4 jonge tamme duifjes 4 artisjoken 1 eendenlever 1 perzik 1 knolselder 50 gr hazelnootjes 50 gr perzikgelei zie br 100 gr eigen jus zie br[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy