Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
Dit recept is van mijn favoriete receptenschrijfster Florine Boucher . De Franse en Italiaanse keuken zijn haar 'geboortegronden.' Ze heeft vanaf 1988[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 1500 gr panklaar vlees voor hazenpeper (bij de poelier) 1 fles rode wijn 3 takjes tijm 6 kruidnageltjes 4 laurierblaadjes 1 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comZoethoutwortelextract (van de Glycyrrhiza glabra ; Grieks: glukos =zoet + ryca =wortel) is een belangrijk ingrediënt, zo niet het hoofdbestanddeel, van drop.[...]
Bron: nederdropje.blogspot.comJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram wortelen 250 ml water 25 gram (room)boter 4 pers sinaasappels 3 teentjes knoflook 2 cm gemberwortel 4 eetlepels allesbinder 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. runderstaarstuk 2 dl. wijnazijn 4 dl. water 1 grote ui 1/2 winterwortel 3 takjes peterselie 3 takjes selderij 2 laurierblaadjes 4[...]
Bron: smulweb.nlDeeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter en 4 eetl. water 2 eetl. Ogao 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sirloin of runderstoofvlees 225 ml droge rode wijn 225 ml rode wijnazijn 1 laurierblad 2 hele kruidnagels 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode kool 500 gram lamsvlees (lapjes o.i.d. als je zelf maalt anders gehakt) 1 a 2 goudreinetten 1 bos wortels 1 ui 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 85 g krenten 85 g rozijnen 85 g sultana's 85 g gedroogde ontpitte dadels, fijngesneden 85 g gedroogde abrikozen, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 4 wortels, geschild en geraspt 2 appels, geschild, klokhuis verwijderd en geraspt 175 gr rozijnen (eventueel) 125 gr paneermeel[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 1 kg. runderstaarstuk 2 dl. wijnazijn 4 dl. water 1 grote ui 1/2 winterwortel 3 takjes peterselie 3 takjes selderij 2 laurierblaadjes 4[...]
Bron: smulweb.nl