Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Het vlees wordt eerst gebakken en daarna 2 uur gestoofd tot het vlees zo mals is dat het van de botjes valt. Het gerecht kan van tevoren bereid worden.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat doe je met die groene paprika die overblijft als je zo'n zak stoplichtpaprika's koopt? Je wilde alleen de gele, de rode komt wel op, maar die groene? Die[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept staat in de laatste AllerHande. Het kreeg in een paar dagen veel positieve recensies, en terecht. Ik vond het erg lekker. Ingrediënten: 1 rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJapanse kipgehaktballetjes Dit vindt iedereen lekker. Tsukune zijn schattige, gegrillde Japanse gehaktballetjes (soms aan een stokje), gemaakt van kippengehakt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet zo bekend als de oesters van Nam Kee, maar beslist ook niet te versmaden is de kip van Nam Kee. Ik denk dat iedereen deze kip met zwarte bonen wel erg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet de nieuwe platte koolsoort coolwrap (bij AH gezien) ben je met grote stappen gauw thuis, je maakt loempia-grote koolrollen. Ingrediënten: 100 g rijst 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm komt oorspronkelijk niet voor in de Chinese keuken, maar de combinatie vette vis met de gefermenteerde zwarte boontjes is perfect. Recept voor 2 personen.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Als je een deel van de zalm heel fijn maalt zal het de rest binden die grover is gehakt zodat het sappig en mals blijft gedurende het bakken of grillen. Een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKok Robin van de onvolprezen site Aziatische ingrediënten schrijft: 'Een klassieker uit de Koreaanse keuken, erg populair bij westerlingen en ik snap wel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Vietnamese klassieker heet shaken beef Bò lúc lắc , geschudde biefstuk, omdat je met de pan schudt. Ingrediënten: Vlees 6 kleingesneden knoflooktenen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 350 gr rundergehakt 1 kleine ui 1 1/2 paprika (groen of rood) 3 plakken ananas 1 Spaanse peper 1 knoflookteen 1/2 ei zout maizena 3 dl olie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPoke, Hawaiiaanse tonijnsalade De Poke ( POH-keh , in stukjes gesneden' in het Hawaiiaans) is meestal van rauwe, gemarineerde vis. Gelukkig kwam ik ook een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 700 gr kippendijvlees zonder vel peper en zout 2 el olie 2 tenen knoflook, kleingesneden 2 tl geraspte gember 1 el mirin of sherry* 1 el suiker*[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSlow-cooked bruine bonen uit de oven (hier met extra spekjes voor de foto) De bonen worden eerst geweekt, dan gekookt en daarna nog 5 of 6 uur in de oven. Veel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGefermenteerde zwarte boontjes koop je in de Aziatische toko. Voor ongeveer een Euro heb je een grote beker vol en ze gaan eeuwig, nou ja jaren mee, denk ik.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl