Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nlWeet je wat ik zo fijn vind aan mijn kooklessen bij David Selen? Dat is dat je er leert hoe je met heel weinig producten - topproducten, dat wel, da's evident[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com20 st dikke langoustines gemalen peper en zout 4 soeplepels taboule 1 scheutje olijfolie 2 dl. Kippenbouillon 3 dl. visfumet 1 kleine wortel 1,5 dl. droge[...]
Bron: smulweb.nl40 gram kikkererwten 300 gram rouget barbet, vuil 2 stuks langoustines 2 stuks Sint Jacobsmossellen 1 stuks bospeen 2 blaadjes verse laurier 3 stuks meiknol[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui, 1 wortel, 2 stengels selderij, 16 verse Noorse kreeftjes, 3 cl olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel bloem, 3 cl cognac, 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pompoen van 3-4 kg 2-3 eetl. japanse sojasaus zout peper Voor de risotto : 2 eetl. olijfolie 2 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pompoen van 3-4 kg*2-3 el Japanse sojasaus*zout*peper* VOOR DE RISOTTO: *2 el olijfolie*2 sjalotjes, fijngesneden*1 teentje knoflook,[...]
Bron: smulweb.nl20 st dikke langoustines gemalen peper en zout 4 soeplepels taboule 1 scheutje olijfolie 2 dl. Kippenbouillon 3 dl. visfumet 1 kleine wortel 1,5 dl. droge[...]
Bron: smulweb.nl