worteltaart jamie oliver | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | italiaanse groentesoep
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met cognac

Gevonden 527 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Fruitige Christmaspudding

Ingrediënten Porties : 10 85 g krenten 85 g rozijnen 85 g sultana's 85 g gedroogde ontpitte dadels, fijngesneden 85 g gedroogde abrikozen, fijngesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Fruitbuideltjes

Ingrediënten Porties : 6 6 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 180 g 45 g ongezouten boter, gesmolten 1 el poedersuiker, gezeefd Vulling 150 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Champignonravioli in kruidenjus

Ingrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Eend met cognac, zwarte bessen en gebakken[...]

Ingrediënten Porties : 4 250 g kleine pastinaak, geschrapt en in plakjes van 1/2 cm 2 uien, elk in 8 partjes gesneden 4 eendenborsten, ca. 190 g per stuk[...]

Bron: allrecipes.nl
Coq au vin met groenten

Ingrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Vispotje uit de oven

voor 4 personen 600 gr gemengde verse vis, schaal- en schelpdieren; 1 dl visbouillon (van ? tablet); 2 dl Mon Chou pan & oven; 2 el droge vermouth of cognac;[...]

Bron: smulweb.nl
Karamelsaus

Ingrediënten Porties : 10 50g boter 3 eetlepels bloem 150g donkerbruine basterdsuiker 250 ml koude melk 4 eetlepels cognac 1/4 theelepel vanille-extract[...]

Bron: allrecipes.nl
Cranberry-sinaasappel saus met cognac

Ingrediënten Porties : 8 6 eetlepels geraspte sinaasappelschil 450 ml water 400 gr ruwe rietsuiker 150 ml sinaasappelsap 1 eetlepel citroensap 350 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige gegratineerde gyros met champignons en[...]

voor 4 personen 700 gram schouderkarbonande gekruid met gyroskruiden of kant-en-klaar gekruid gyrosvlees 2 eetlepels olie 250 gram champignons 1 rode paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfslever

Ingrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Ovenschoteltje met wildragout

Ingrediënten 1 pak wilde en witte rijst (250 g) 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 gele paprika (in reepjes) 1 zak peen julienne[...]

Bron: ah.nl
Kalfsoesters met mosterdsaus

Ingrediënten 2 theelepels Franse mosterd 2 theelepels Groninger mosterd 1 theelepel Dijonmosterd 5 eetlepels cognac of vieux (slijter) ½ pot[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene[...]

Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus Ingredienten voor 4 personen: 2 grote, lange varkenshaasjes 12 plakken ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Chocoladetimbaal met witte chocoladeroom

Ingrediënten Porties : 6 200 gr pure chocolade 5 dl vanillevla 1 eetl. cognac 1 1/4 dl slagroom 30 gr witte chocolade, geraspt Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Garnalenspiesjes met pancetta

Ingrediënten Porties : 6 500 gr grote garnalen zout en versgemalen peper naar smaak 50 gr plakjes pancetta 1 eetlepel Dijon mosterd 1/2 glas cognac of[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensvlees met cognac

Ingrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfricandeau op Normandische wijze

Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpot met rode wijn en kruiden

voor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]

Bron: smulweb.nl
Asperges met zalm, gamba`s en zeekraal

voor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensfilet met pancetta en appel

Ingrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]

Bron: ah.nl
Spinaziesalade met kerriedressing

Ingrediënten 2 eetlepels rozijnen 2 eetlepels diksap (appel) 2 eetlepels slasaus (halfvol) ½ theelepel milde kerriepoeder 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
chinese kool met rauwe ham en asperges.

voor 4 personen 400 gram chinese kool. 200 gram rauwe ham. 3 sinaasappelen. 1 grapefruit. 125 gram blauwe druiven. klein blikje asperges. 7 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Tonijn met tomatentapenade

voor 4 personen 200 gr. verse tonijn 4 takjes waterkers Voor de tomaten tapenade: 250 gr. groene olijven zonder pit 1 teentje knoflook, heel fijn gesneden 1[...]

Bron: smulweb.nl
Zalmmousse van Nico D.

Zalm, dat is een eigenwijze kudtvis die het liefst tegen een berg op zwemt. Een zalm schreeuwt het bijna uit dat hij opgevreten wil worden. Je kunt ze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Lamskoteletjes in Mosterdsaus

voor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Bami

Ingrediënten 1 kopje sojabrokken 150 gr gare kip 350 gr mie 250 gr spitskool 2 takjes selderij 4 teentjes knoflook 1 kleine ui 4 tl olie zout 4 pimentkorrels 1[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Eendenborst

Ingrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]

Bron: ah.nl
Lamsvlees met paddestoelensaus

Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]

Bron: ah.nl
Rundvlees Met Groente

voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas gevuld met pruimen in[...]

2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Pompoenflan

Ingrediënten Porties : 6 1 kleine pompoen met oranje vruchtvlees, circa 450 g geraspte schil en sap van 1 grote sinaasappel 2 eieren 100 g[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy