Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Torta di spinaci Ingrediënten: 500 gram spinazie olijfolie 250 gr Italiaanse rijst zout boter 1 grote ui, fijngehakt 1 grote teen knoflook, geperst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 eieren 1 bakje ricotta van 250 g 1 teentje knoflook, fijngesneden rozemarijn 70 g Grana Padano geraspt 2 bakjes cherry tomaten à 250 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp zoek naar de origine van de Sinkonti , kwam ik op dit recept van kookboekenschrijfster Rianne Buis. Geboren in Nederland heeft ze een aantal jaren op Kreta[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker hoor, als het buiten kouder wordt. Ingrediënten voor 6 personen: 1 à 2 kilo aardappelen 100 gram boter 150 gram schapenkaas in plakjes gesneden zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe taart ziet er prachtig uit. Het feloranje van de wortels, het diepgroene van de spinazie, het friswitte van de gorgonzola en de intense geur van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Klik hier voor het recept in de Allerhande van september 2011. Het originele recept is met een pakje filodeeg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze foto is van het originele recept met bodem Een goed idee om diepvries asperges te verwerken. Ingrediënten voor de vulling : 350 gram asperges (geschild[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe bakker vraagt altijd of ik mijn vast speltbroodje in lange of korte plakken wil hebben gesneden. De lange kapjes dienden als bodem voor deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is voor 10 personen, maar voordat ik het zou maken voor 10 personen, wilde ik het recept toch eerst maar eens voor 2 personen testen. 30 minuten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen , bereiding 80 minuten, totale tijd 2 uur. 4 grote courgettes 5 eieren zout en peper 200 gr bloem 2 uien 2 knoflooktenen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen kleinere uitvoering, voor 4 personen Recept voor 12 personen. 30 minuten werk, 80 minuten totale bereidingstijd. Ingrediënten voor 12 personen:: 3 kg[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFlaó-recept is typisch van het eiland Ibiza en wordt bereid bij elk belangrijk feest. Met Allerheiligen, wordt deze kaastaart, samen met panellets, beignets en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlQuiche met speltmeel Quiche met kant en klaar deeg. Ingrediënten voor 6 à 8 porties: Voor het deeg: 300 gr (spelt)meel of bloem 150 gr koude boter in blokjes 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGeïnspireerd op de Catalaanse coca, een soort pizza. Om het makkelijk te maken wordt hier bladerdeeg gebruikt. Ingrediënten voor 2 personen 1 rol vers[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl