Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 189 recepten
Deze schotel kun je met allerlei (restjes) groenten maken. De courgette, sjalotjes en knoflook komen uit eigen moestuin. Voor ongeveer vier flinke porties.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 1.1/2 dl runderbouillon(van een tablet) 1.1/2 dl melk, 1 teentje knoflook,in dunne plakjes, 1 laurierblad,1 kg vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen * 1 pakje koolvis (4stukken) * 500 gram prei * 250ml creme fraiche * 5 dessertlepels mosterd (grove) * Aardappelpuree (kant en klaar zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram diepvries spinazie, 450 gram aardappelschijfjes( voorgekookt ), 100 gram magere spekreepjes, 1 flinke ui, 3 teentjes knoflook, 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlCourgette,prei,champignons,(winter)wortelen,uien,lenteui,gehakt,aardappelen met schil.peper,zout,nootmuskaat,chilipeper,knoflookpoeder,piccalily(of theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten: - halve kilo rundergehakt - 8 middel grote preien - 8 grote aardappelen - Boter - 1 ei - Geraspte kaas - Nootmuskaat -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 kg kabeljauw moten (kan ook uit diepvries, maar dan wel ontdooid vooraf) 80 ml olijfolie 80 ml citroensap 1 lente-ui, fijn 2 preien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 g emmentaler of gruyere (geraspt) 1 kg rundergehakt 1 kg aardappelen (in fijne plakjes) 3 dikke stengels prei (in stukken) 1 ui (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gr. dunne preitjes 150 gr. winterwortel 3 plakjes rauwe ham 2 middelgrote aardappelen scheutje halfvolle melk zout, peper, nootmuskaat.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 750 gram spitskool 1 prei 250 gram champignons 150 gram mager gerookte spekreepjes of baconreepjes 1 eetlepel neutrale olie peper, zout[...]
Bron: smulweb.nl