Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 8 75g verkruimelde geitenkaas 1 appel, geschild, zonder klokhuis en in stukjes 3/4 theelepel gehakte verse tijm 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 stokbrood - 200 gram zachte geitenkaas - 1 eetlepel perzik rooibosjam - avocado-olie - verse tijm - grof zeezout - peper Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlMini Bloemkool hapjes 1 middelgrote bloemkool 1 extra groot ei plus een eiwit 60 milliliter magere kwark 125 gram Parmezaanse kaas 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten : 4 tenen knoflook 4 el extra vergine olijfolie 1 stokbrood 250 gram kippendijen 1 sjalotje 250 gram paddenstoeln (oesterzwammen, cantharellen,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDat lekker en gezond eten verre van ingewikkeld moet zijn bewijst dit lekkere snackje maar weer. Het enige wat je nodig hebt zijn kastanjechampignons,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlGisteren had ik lekkere salsa gemaakt maar nu had ik wel nog een een half blik gepelde tomaten staan. Gelukkige was mijn niet ingevroren portie winterhumus net[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 300 g zalmfilet 300 g pangasiusfilet (of andere witvisfilet bv. zeewolffilet) 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlVorig jaar maakte ik allerlei preikoekjes, helaas nog steeds niet beschreven hier, maar gisteren bakte ik een koekje van het vruchtvlees van een pompoen. Het[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten : 4 tenen knoflook 4 el extra vergine olijfolie 1 stokbrood 250 gram kippendijen 1 sjalotje 250 gram paddenstoelen (oesterzwammen, cantharellen,[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAlhoewel volgens de kalender de lente is begonnen, is daar buiten wat mij betreft nog niet veel van te merken. Kom maar op met die zon en hoge temperaturen, ik[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAltijd goed als hapje bij de borrel of als voorgerecht… Snijd een stokbrood in dunne plakjes van 1 cm en rooster ze in de oven totdat ze knapperig zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerse bietjes uit de tuin, wat is dat toch heerlijk! Voorheen kookte ik ze altijd maar de laatste jaren rooster ik ze in de oven, we vinden het lekkerder en ik[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDat lekker en gezond eten verre van ingewikkeld moet zijn bewijst dit lekkere snackje maar weer. Het enige wat je nodig hebt zijn kastanjechampignons,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nl