kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | zelfgemaakte kippensoep | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Snacks met tomaat

Gevonden 18 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Viskoekjes in tomatensaus

Vis, we hebben er een beetje een haat-liefde verhouding mee. Deze koekjes vinden we heerlijk maar ook vaak vinden we vis wat tegenvallen. Evert verwoorde het[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Gefrituurde empanada`s met pittige[...]

Voor de empanada`s: 200 gr boter, 550 gr bloem+extra voor het uitrollen, 2 theel zout, 1 dl lauw water, 1 losgeklopt eiwit. Voor de eigenwijze vulling: 400 gr[...]

Bron: smulweb.nl

Eenvoudige viskoekjes

voor 4 personen 400 g verse schelvis, kabeljauw of koolvis 400 g aardappelen, kruimige 2 dl melk of visbouillon (van een blokje) 2 eieren versgemalen peper en[...]

Bron: smulweb.nl
Gefrituurde empanada`s met pittige[...]

Voor de empanada`s: 200 gr boter, 550 gr bloem+extra voor het uitrollen, 2 theel zout, 1 dl lauw water, 1 losgeklopt eiwit. Voor de eigenwijze vulling: 400 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Mihoen Speciaal met prei, kerstomaatjes en[...]

Ingrediënten Porties: 4 150 gr kerstomaatjes 450 gr prei 400 gr visfilet (bijv. kabeljauw of zalm) 1 pakje Conimex Mix voor Mihoen Speciaal 1 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Kabeljauw-viskoekjes

Ingrediënten 2 aardappelen (kruimig, geschild) 1 liter visbouillon (van 2 tabletten) 250 g kabeljauwfilet (in stukken) 1 ei (losgeklopt) 2 el[...]

Bron: ah.nl
Ansjovisbroodjes

Ingrediënten 1 zakje gist (pakje 3 zakjes) 1 tl suiker 250 g bloem (+ extra voor bestuiven) 2 el olijfolie 1 potje ansjovis (op olijfolie (100 g)) 4 el[...]

Bron: ah.nl
Hapje: Drie soorten wraps: met paprika en[...]

Hi there! Jonge, wat gaat de tijd snel. Ik heb vakantie en zelfs nu vliegt de tijd om 'm oren. Niet te doen! Maarrrrr hier ben ik weer:D Gisteravond had ik dan[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Yoram's Viskoekjes

De drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak toegedicht aan[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Hapje met gerookte sprot, tomaat en[...]

Sprot behoort tot de haring-familie. Sprot is een klein vet visje en wordt ook wel Noorse sardien genoemd. Gerookte sprotfilet is geweldig om in een hapje te[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Verjaardag-hapjes

Afgelopen zondag de verjaardagen van Yuri en Ian gevierd, het was heerlijk weer, we konden lekker met z'n allen buiten zitten! Heel wat anders dan het[...]

Bron: soepkipje.blogspot.nl
Hartige gevulde kaassoesjes

Brunch, hapje, ... deze soesjes zijn gewoon fenomenaal lekker. Vorig jaar vanaf september 2013 tem januari 2014 heb ik een half jaar de module "Soezen en[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be
broodje gestoofde garnalen

voor 2 personen 150 gr. gepelde en schoongemaakte garnalen, gamba`s net wat je lekker vindt of in huis hebt. -klein uitje -teentje knoflook -tomaatje -flinke[...]

Bron: smulweb.nl
Bruschetta met tapenades, pesto en nog veel meer

voor 6 personen 1 Turks of Marokkaans brood of een groot stokbrood of ciabattabrood, olijfolie (extra vergine), tapenade van groene olijven, tapenade van[...]

Bron: smulweb.nl
Garnalenkoekjes met Tomaten-PreiSalsa

voor 4 personen 225 g gekookte garnalen 175 g witte visfilet (kabeljauw, wijting of tong) 4 el olijfolie 3 el fijngesneden koriander, wat toefjes voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Buiten de deur: vier hapjes proeven van Pop-up[...]

Vanavond gruwelijk lekker gegeten bij L'invite! Een proeverij om te kijken wat het pop-up restaurant tijdens Sail Amsterdam gaat serveren op de brug achter[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy