Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen in plakken 1 teen knoflook gedroogde tijm zout en peper 125 ml slagroom 375 ml melk 150 g belegen boerenkaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote ui 100 ml room 1kg aardappelen, geschild en zeer dun gesneden 2 teentjes knoflook 2 eetlepels plantaardige olie 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3-4 grote aardappelen, geschild en in dunne plakjes gesneden bloem, om erover te strooien 2 kleine sjalotten, gesneden 3 plakken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg vastkokende aardappels, geschild en gewassen 2 eieren 1 teentje knoflook, geperst 150 ml volle melk 125 ml slagroom nootmuskaat 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teentje knoflook, 600 g voorgekookte krieltjes, 3 takjes platte peterselie, 1/2 bosje bieslook, 2 eieren, 2 dl melk, 2 bakjes Boursin Ail &[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo vastkokend aardappelen 2 teentjes knoflook, gepeld 2.5 dl slagroom 2.5 dl melk zout en peper nootmuskaat 25 gram boter, in klontjes 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg vastkokende aardappels, geschild en gewassen 2 eieren 1 teentje knoflook, geperst 150 ml volle melk 125 ml slagroom nootmuskaat 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo geschilde vastkokende aardappelen 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook en Fijne kruiden 4 eetlepels melk 75 gr geraspte kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vloeibaar bakproduct 2 preien in ringen 250 gr. diepvrieserwten/tuinbonen of een courgette 500 gr. aardappelpartjes 2 blikjes uitgelekte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram vastkokende aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 50 gram 750 gram uien, in dunne ringen 250 ml room[...]
Bron: smulweb.nlVandaag een klassieker; de aardappelgratin. Deze mag natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele Kerstdiner. Je kunt hem prima de dag van te voren bereiden[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe Aardappel, die de basis vormt van de heilige 3-eenheid Aardappel-Vlees-Groente van de Nederlandse keuken, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De Inca's[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet deze temperaturen heb ik absoluut geen zin om uren achter het fornuis te staan. Daarom is er niks makkelijker als voorbereiden en in de oven schuiven. Dit[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 25 g boter 2 zoete uien (in dunne ringen) 600 g vastkokende aardappelen (groot) 1 beker slagroom (250 ml) 75 g emmentaler (45+ (kaas),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, geschild) 75 g belegen kaas (geraspt) 2 tenen knoflook (geperst) 1/2 beker slagroom zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nl