Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties: 2 100 gr pompoen, in blokjes 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 kipfilet, in blokjes 1 ui, gesneden 750 ml kippenbouillon 60 gr[...]
Bron: allrecipes.nlDennis en ik gaan binnenkort op vakantie naar Antwerpen en Brussel (heb je nog tips, schroom vooral niet om een berichtje achter te laten). Daarnaast heb ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 ui 3 el olijfolie 250 g risottorijst (pak a 400 g) 1 groentebouillontablet 1 pakje koksroom (200 ml) 1 pak bladspinazie deelblokjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (zak 500 g) 100 ml droge witte wijn 1 liter hete kippenbouillon (bijv. van tablet) 1 zak[...]
Bron: ah.nlMaak risotto. Doe daar 5 minuten voordat ie klaar is zongedroogde tomaatjes doorheen, beetje pesto, ricotta of mascarpone & spinazie. Heerlijk met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGelukkig wordt het weer herfst en daalt de temperatuur flink deze week. Want van koude soep of een saaie maaltijdsalade wordt een mens ook niet blijer, we zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 ui - 2 eetl olijfolie - 300 gr risotto-rijst - 1 citroen - 900 ml kippenbouillon (evt van tabletten) - 300 gr panklare spinazie (AH) - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 9 dl kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr arborio (risotto) rijst 1 liter water 2 visbouillonblokjes 600 gr verse spinazie 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes) 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 2 eetl olijfolie - 300 gr risotto-rijst - 1 citroen - 900 ml kippenbouillon (evt van tabletten) - 300 gr panklare spinazie (AH) - 2[...]
Bron: smulweb.nlJa de pan met risotto werd weer uitgeschraapt.... dit keer at er nog iemand mee dus ik had een ruime hoeveelheid klaar gemaakt... dacht ik ;)... nou hadden we[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl