Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Aperol, Gin-Tonic en partje citroen (die zie je vreemd genoeg niet op de foto) Vanmiddag nog heerlijk in de zon in de tuin gezeten en meteen krijg je het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoldoende voor 350 tot 500 gr broccoli. Stoom broccoli. Smelt in pannetje 75 gr boter, 2 tl dijonmosterd en sap van een halve citroen op matig vuur. Klop alles[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is eigenlijk geen hartige taart, want het heeft geen bodem. Het lijkt een taart omdat er een raster van bladerdeeg over heen ligt. Bereidingstijd: 60[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSpaghetti met Napolitaanse pesto, recept van Marisa Laurito Voor de Napolitaanse Marisa Laurito, actrice, zangeres en tv-persoonlijkheid, is eten een serieuze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlhet gerecht hoort veel roder te zijn door de rode currypasta, maar omdat mijn gast heel veel van Aziatische gerechten met fruit houdt, maar niet zo van pittig,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZe zijn er weer, de donkerrode bloedsinaasappels uit Sicilië. Ze worden zowel in zoete gerechten als in hartige gerechten gecombineerd, zoals in salades met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de harde Wener; het "1-2-3 deegje". 150 gram basterdsuiker 300 gram boter op kamertemperatuur 450 Zeeuwse bloem of desnoods patentbloem (maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOnlangs dronken wij bij Kaldi een heerlijke koffie met daarbij een Dolce Bacio , een 'zoete kus', die het midden houdt tussen een koekje en een klein gebakje.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe foto is niet bepaald Instagramwaardig, maar deze niet zo gewone zuurkool is erg lekker. Het recept is van Albert Heijn en heeft 345 waarderingen met 5[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 500 gr kipfilet 5 el olie 1 tl paprikapoeder 1 tl gedroogde oregano zout en peper Salade: 2 sinaasappels 2 el honing 3 stronkjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp Normandische wijze, dus met boter, room, appels en alcohol van appels zoals Cider en Calvados. Deze variatie op de klassieke bereiding is van Janneke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb een kleine heteluchtfriteuse van de Lidl. Deze gebruik ik zelden voor een complete maaltijd. Wel vind ik hem handig om een gebakken visje, een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlQuiche met speltmeel Quiche met kant en klaar deeg. Ingrediënten voor 6 à 8 porties: Voor het deeg: 300 gr (spelt)meel of bloem 150 gr koude boter in blokjes 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToegeeflijk, want toegegeven, het is helemaal geen goulashsoep. Maar het heeft wel paprika, paprikapoeder en karwijzaad. In plaats van kikkererwten kun je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAndijviestamppot met kwarteleitjes en mosterdsaus Andijviestamppot met kwarteleitjes en (veel) mosterdsaus Ik weet niet meer of het Paul was of zijn zoon Kas,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl