Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Een recept van Melissa Clark in de New York Times van afgelopen week: "Zonnig met citroen en kruiden, en vol met stevig groen, deze zeer aanpasbare soep kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker hoor, als het buiten kouder wordt. Ingrediënten voor 6 personen: 1 à 2 kilo aardappelen 100 gram boter 150 gram schapenkaas in plakjes gesneden zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGroentesmoothie's , daar is het nu de tijd niet voor. Met een zak soepgroenten en een paar bouillonblokjes heb je snel een warme goed gevulde groentesoep.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRaclette zonder open haard of apparaat maar in een kom. Het schijnt de nieuwe voedseltrend te zijn in Frankrijk. Ingrediënten voor 6 kommen: 12 middelgrote[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCroquetten moet ik eigenlijk zeggen. Deze van banketbakker Cees Holtkamp heb ik verschillende keren gemaakt, zijn voortreffelijk en mislukken nooit. Er gaan 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 250 gram risottorijst 250 gr Uncle Bens's rijst 1,2 liter groentebouillon 50 gram boter saffraanpoeder 30 gram geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen werkelijk voortreffelijke klassieke huzarensalade van de zoon van Cees Holtkamp. Je ziet dat het van een banketbakker afkomt, want alles is precies[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel lekkere taartjes, of één grote als je dat wilt. Het recept is van Mari Maris en de video is te vinden op FoodTube. Ingrediënten voor 4 tartelettes: ca.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlison Roman bedacht dit recept voor bij de kalkoen. Blijkbaar is het in Amerika de gewoonte dat je bij de feestkalkoen gekookte sperziebonen (uit blik) in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het laatste boek van Ottolenghi Flavour, een boek boordevol groenten met verassende smaakcombinaties, komt dit recept. Ingrediënten: Voor het deeg: 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp het blog van mijn zus staat een heel leuke bladerdeegkrans, een zonnige Tarte Soleil de Provence. De foto's hieronder zijn van haar. Ik wilde een meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 400 gram kant en klaar kruimeldeeg of bladerdeeg 80 gram gorgonzola 2 tl oreganoblaadjes (evt. gedroogd) 3 vijgen, in kwarten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen snel en lekker kruidig gerechtje dat ik maakte met een beker bijna vergeten snoeppaprika's. De kruiden zijn een beetje Indiaas, of Mexicaans of zo. Je kunt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGnudi betekent 'naakt', en in feite is het ook een ricottaravioli zonder pasta (oftewel blote ravioli). De voorwaarde om dit gerecht zo geniaal te maken dat je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBresaola, Italiaans luchtgedroogd rundvlees, is regelmatig bij Lidl verkrijgbaar, vooral voor de feestdagen. Ingrediënten: 1 venkelknol 4 grote scharreleieren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl