Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Ingrediënten voor 4 personen 3 sneetjes witbrood olijfolie 400 g geitenkaas met korst (smalle rol) 2 takjes tijm 4 el honing Dressing 20 frambozen 30 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlE en heel makkelijk recept van Bill Granger Ingrediënten voor de kip: (4 personen) 8 kippendijen (zonder bot en vel) 125 ml sojasaus 2 eetlepels plantaardige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Gooi hier geen ongebruikte bouillon weg. Gebruik het in plaats daarvan om een jus te maken om het gerecht af te maken. Zeef in een kleine pan en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Noord- en Midden-Italië worden 29, 30 en 31 januari beschouwd als de koudste dagen van de jaar en deze dagen worden 'de dagen van de merel' genoemd. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSchaaltje voor 2 personen Ingrediënten voor 1 kleine ovenschaal: 400 gram verse geitenkaas, op kamertemperatuur 3 eetlepels abrikozenjam 5 gevulde pappadews[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 150 gram gemengde bladsla 100 gram hazelnoten 1 rode ui (in smalle ringen) 4 mandarijnen (gepeld, in partjes) of druiven 1 handje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 800 gr zalmfilet met huid 2 el olijfolie 2 tl gerookt paprikapoeder 2 tl komijn 3 knoflookteentjes 1 citroen – de rasp en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNigella zegt: "De zoetheid van een langgestoofde rode kool wordt perfect geaccentueerd door het wrange van de veenbessen. En als je het een beetje laat staan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van de vegetariërsbond. Ik had nog stoofpeertjes in Rosé port, de morbier kon ik niet vinden en in plaats van pecannoten heb ik walnoten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt uit het boek Dosia bakt vegan van Dosia Brewer. Het is haar basisrecept voor de simpelste cracker die er maar bestaat volgens haar, je mengt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPierre Capel is emeritus hoogleraar experimentele immunologie aan de Universiteit Utrecht. Hij studeerde biochemie aan de faculteit Wis en Natuurkunde van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 120 minuten marineertijd 1 varkenshaas 1 teentje knoflook (geperst) 250 milliliter rode wijn 4 gedroogde pruimen (in stukjes) 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel lekker hoor. Ik zag het op de Spaanse TV. Ingrediënten voor 2 personen: 1 grote, geen nieuwe, aardappel 2 chorizo worstjes 3 ongepelde knoflooktenen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen niet klassieke manier van satimbocca's bakken, die me heel goed is bevallen. Je bakt ze maar op één kant zodat ze er mooier uitzien. Verder wordt de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTomates aux crevettes grises of te wel tomaat met grijze garnaaltjes is een echt Belgische klassieker. Ik was hem een tijdje vergeten en des te lekkerder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl