Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
Vaak moet je bij Chinese recepten veel voorwerk doen zoals groenten en specerijen kleinsnijden en kruiden klaarzetten. Vervolgens is het wokken zo klaar. In dit recept is het andersom, er is weinig te snijden maar het gerecht moet wel 2 uur sudderen.
Er is één ingrediënt voor nodig dat je wa [...]
Lees het recept op atikgegetenheb.blogspot.nl
Ingrediënten
- eieren
- sojasaus
- suiker
- tofoe
- knoflook
- rode ui
- lam
- speklap
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Categoriëen
- VegetarischNee
- Met vleesJa
- Met vis en zeevruchtenNee
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenJa
- Met pastaNee
- Met groentenJa
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesJa
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit atikgegetenheb.blogspot.nl
Ingrediënten
- eieren
- sojasaus
- suiker
- tofoe
- knoflook
- rode ui
- lam
- speklap
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy