vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Bekijk alle websites


Recepten:

What's new @ Delhaize?

Een Engelse titel, want heel veel Engelse (American & British!) nieuwkomers bij de warenhuisketen. Ik ontdekte (en proefde!) het allemaal tijdens de Food[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Coq au vin, puree met salie-botersaus

Het wordt terug herfst en ook al is dit NIET mijn favoriete seizoen, toch heeft het ook zijn mooie kanten: de champignons, vijgen, appels en peren liggen al[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Calvados roomijs (zonder ijsmachine) met verse[...]

De herfst heeft zijn intrede gedaan. En het appelseizoen is officieel geopend. En ik had nog een restje Père Magloire in de fles die ik meekreeg na mijn[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pasteitje met appel- en vijgenchutney en zwarte[...]

Vroeger maakte ik een recept altijd 100% zoals het beschreven stond. Ah ja, voor wie mij nog niet kent of volgt, ik ben een verschrikkelijke Piet Precies.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Ontbijt van Jimelly's, da's begot niet mis!

Twee weken geleden alweer, meer bepaald op zondag 30 augustus, mocht ik de ontbijtservice van Jimelly's uittesten. Ik krijg wel vaker leuke voorstelletjes in[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Crème brûlée-taart met rood fruit

Ik schreef het gisteren al: de Bakbijbel van Rutger bakt van A tot Z is een topboek! En waar het hart van vol is, loopt de mond van over. En dus herhaal ik het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Opgerolde cake met chocolade en mint

De normale gang van zaken is dat ik eerst een review schrijf van een kook- of bakboek en er daarna een recept of twee uit klaarmaak. Maar voor de Bakbijbel van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Homemade grissini met dip van zongedroogde[...]

Wanneer ik visite over de vloer krijg, dan pak ik graag uit. Dan is geen moeite me teveel. Dan ga ik zelfs dingen maken die ik anders ready-made koop. Zoals?[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kaas + bier = plezier!

Kaas en wijn geeft venijn. Kaas en bier geeft plezier! Natuurlijk is dat niet waar. Ik heb het oude gezegde "Bier na wijn geeft venijn, wijn na bier geeft[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Ananas met koriander, chili en Griekse yoghurt

Toen ik er eindelijk toe kwam om mijn vacumeertoestel en sous-vide voor de eerste keer uit te testen ( klikkerdeklik voor mijn recept van dry aged beef),[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Duo van chocolade en caramel mousse

Ik vertelde jullie al eerder dat ik een heel toffe job heb. Zo animeer ik de Facebook pagina's van o.a. Brugge Kaas , Nazareth Kaas , Lima , Tissot en Justin[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Traag gegaard dry aged beef, jus van dragon,[...]

Ik vertelde jullie in maart al (lees het hier ) dat ik tijdens een foodshoppingtripje naar Rotterdam een soort van Röner gekocht had én ook een[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Lidl profileert zich als cavist met uitstekende[...]

Koken kan ik al. Maar ik moet DRINGEND leren drinken. Ik krijg immers niet alleen uitnodigingen voor eet-gelegenheden, de laatste tijd vallen er ook leuke[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Toast champignons, soubise, mousse van gekookte[...]

Veertien jaar hotelschool en ik had nog nooit van soubise gehoord. Jullie ook niet? Wel volgens Wikipedia is het een uiensaus gebaseerd op een bechamelsaus[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Perzik, kokossoepje, speculoos

Ach, hij is alweer voorbij die mooie zomer. Ik word altijd een beetje weemoedig in deze tijd van het jaar. Ik ben dan ook een écht zomermens. Ik hou niet van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy