Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Een Engelse titel, want heel veel Engelse (American & British!) nieuwkomers bij de warenhuisketen. Ik ontdekte (en proefde!) het allemaal tijdens de Food[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet wordt terug herfst en ook al is dit NIET mijn favoriete seizoen, toch heeft het ook zijn mooie kanten: de champignons, vijgen, appels en peren liggen al[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst heeft zijn intrede gedaan. En het appelseizoen is officieel geopend. En ik had nog een restje Père Magloire in de fles die ik meekreeg na mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger maakte ik een recept altijd 100% zoals het beschreven stond. Ah ja, voor wie mij nog niet kent of volgt, ik ben een verschrikkelijke Piet Precies.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTwee weken geleden alweer, meer bepaald op zondag 30 augustus, mocht ik de ontbijtservice van Jimelly's uittesten. Ik krijg wel vaker leuke voorstelletjes in[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk schreef het gisteren al: de Bakbijbel van Rutger bakt van A tot Z is een topboek! En waar het hart van vol is, loopt de mond van over. En dus herhaal ik het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe normale gang van zaken is dat ik eerst een review schrijf van een kook- of bakboek en er daarna een recept of twee uit klaarmaak. Maar voor de Bakbijbel van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer ik visite over de vloer krijg, dan pak ik graag uit. Dan is geen moeite me teveel. Dan ga ik zelfs dingen maken die ik anders ready-made koop. Zoals?[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKaas en wijn geeft venijn. Kaas en bier geeft plezier! Natuurlijk is dat niet waar. Ik heb het oude gezegde "Bier na wijn geeft venijn, wijn na bier geeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik er eindelijk toe kwam om mijn vacumeertoestel en sous-vide voor de eerste keer uit te testen ( klikkerdeklik voor mijn recept van dry aged beef),[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk vertelde jullie al eerder dat ik een heel toffe job heb. Zo animeer ik de Facebook pagina's van o.a. Brugge Kaas , Nazareth Kaas , Lima , Tissot en Justin[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk vertelde jullie in maart al (lees het hier ) dat ik tijdens een foodshoppingtripje naar Rotterdam een soort van Röner gekocht had én ook een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKoken kan ik al. Maar ik moet DRINGEND leren drinken. Ik krijg immers niet alleen uitnodigingen voor eet-gelegenheden, de laatste tijd vallen er ook leuke[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVeertien jaar hotelschool en ik had nog nooit van soubise gehoord. Jullie ook niet? Wel volgens Wikipedia is het een uiensaus gebaseerd op een bechamelsaus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAch, hij is alweer voorbij die mooie zomer. Ik word altijd een beetje weemoedig in deze tijd van het jaar. Ik ben dan ook een écht zomermens. Ik hou niet van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be