Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
De eerste keer dat ik een poging deed om slagroomtruffels te maken werd het een dikke bende in de keuken. Ik kon nergens een goed recept vinden en ik had geen[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSupersnel gemaakt en erg lekker is deze pasta rucola, zowel warm als koud en mét of zonder kaas. Het is maar net waar je zin in hebt en hoe je de pasta lekker[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEr zijn veel verschillende recepten voor focaccia te vinden, maar het belangrijkste verschil is volgens mij de toevoeging van de olijfolie door het deeg. Het[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk had uit de bibliotheek een aantal kookboeken meegenomen, waarvan dit er één is: Parijs van Danyel Couet, chefkok van het Stockholmse sterrenrestaurant[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlJaren geleden kreeg ik het recept van deze paprika-geitenkaastaart en ik maak de taart nog regelmatig. Vooral de combinatie van gegrilde paprika met zachte[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAls ik aan uiensoep denk, dan denk ik vooral aan de enorme kaaslaag die er voor mij op hoort te zitten. Het liefst zo'n laag waarbij de kaas over de rand van[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlOorspronkelijk is dit een recept met Limburgse grotchampignons, maar omdat deze champignonsoort niet overal verkrijgbaar is, gebruik ik er kastanjechampignons[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVerleden week ben ik wel een uur bezig geweest om zevenblad uit de tuin te halen. Meters wortel met hier en daar een nieuwe scheut trok ik uit de grond. Maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEigenlijk smaakt deze salade het beste als het warm weer is en hij buiten genuttigd kan worden, maar op een zonnige lentedag vind ik zo'n frisse salade toch[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk ben nogal dol op geitenkaasjes. Het liefst van die dagverse of 'frais', zoals ze dat in Frankrijk noemen. Er is volgens mij geen markt in Frankrijk waar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk ben nog nooit in Turijn geweest, maar volgens de auteur van het boek 'Ik wil chocola', Linda Collister, is het een hemel op aarde met onweerstaanbare[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlTartiflette is een aardappelgerecht uit de Savoie en wordt gemaakt van aardappelen, uien, knoflook, room, gebakken spekjes en kaas ( Reblochon ). De kaas wordt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk ben helemaal geen liefhebber van boerenkool en april is ook niet bepaald de periode om stamppot te eten, maar ik kreeg dit vegetarische recept een keer van[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlSommige gerechten smaken vaak koud nog beter dan warm en dit is zo'n gerecht. Pasta met venkel, kervel, walnoten en gorgonzola. Lekker als het warm is, maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl