Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Kleefkruid, Galium aparine (behoort trouwens tot de familie van Lievevrouwebedstro, Galium odoratum ), is een van de meest ‘gehate’ onkruiden. Het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEen nieuw voorgerechtje uitgeprobeerd, het was een succes. Weer een zeer gezellige avond met leuke mensen. Pani Puri gevuld met tartaar van gemarineerde[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlLimabonen zijn grote, witte, platte bonen. De limaboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, waar hij nog steeds veel gegeten wordt, maar inmiddels ook op[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVanavond weer een heel gezellige groep, mensen die vaker komen en ook nieuwe mensen. Menu van het 70ste geheel plantaardige Eet Lekker Mee diner: Oesterzwam in[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk maak 's morgens vaak een groente/fruit sapje. Zoals vanmorgen van wortel en bleekselderij, wat een heerlijke combinatie is. De biologische winterwortel is[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOnze 40ste trouwdag. Vaak geven mensen dan een feest, maar daar heb ik helemaal geen zin in. We besluiten met zoon en schoondochter uit eten te gaan, in hun[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk kocht peterseliewortel voor een saus bij het Eet lekker Mee diner. Peterseliewortel lijkt op pastinaak, maar is wat zachter van smaak, kruidig en minder[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe afgelopen tijd telkens volgeboekt, nu moest ik even wennen dat er voor deze maand maar drie aanmeldingen waren. Altijd weer twijfel of ik zal afzeggen. Aan[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk ben met een Cookie-monster getrouwd. Het koekjesblik is altijd leeg. Pakjes verstopt in de voorraadla worden ook gevonden. Ik grijp nogal eens mis als er[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk had nog een kuipje Philadelphia plantaardige spread en wat ananas die op moesten. Misschien een lekkere combinatie, dacht ik. Ananas in kleine blokjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe eerste ELM van dit jaar en de 68ste hier in Kleine Huisjes. Het was weer een zeer genoeglijke avond met lieve, enthousiaste gasten. Het is ook zo heerlijk[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlSinds ik in september de workshop Mongools koken heb gevolgd, maak ik wekelijks het gerecht Tsuivan. Wij noemen het Mongoolse mie. Een heerlijk gerecht met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDe laatste ELM avond van dit jaar. Reuze gezellig weer. Een boer hier vlakbij is aan het overschakl;en naar biologisch. Heel blij mee. Hij verkocht pastinaken[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDeze maand bestaat Eet Lekker Mee 11 jaar. Toen mensen vroegen of er nog plek was in november zei ik enthousiast ja! Drie gasten wilden komen eten.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlMijn stoofperenboom heeft dit jaar weer meer peren dan vorig jaar, veel grote ook, met mooie rode blosjes. Ik maak een paar potten stoofpeertjes, deze keer met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl