Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
We hebben weer een lekker Auvergnats recept ontdekt, pounti. Een soort hartige cake met snijbiet en pruimen. Op dit moment hebben we een klein overschot aan[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet kan nog net deze schotel vol met zomerse groenten. De laatste tomaten, courgettes, paprika en boontjes uit de moestuin. Met dit ratatouille-achtige gerecht[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDeze cake hebben we vaak voorbij zien komen bij the great British bake off , de Britse versie van Heel Holland bakt, en stond ook al een tijdje op ons nog te[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAfgelopen weekend stonden er twee van onze favorieten op het programma bij Heel Holland bakt , hazelnootschuimtaart en karameltaart. Een recept voor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is weer zover, een nieuw seizoen 'heel Holland bakt'. Omdat wij gek zijn op bakken, bakten wij vorig jaar elke aflevering mee. De kandidaten kregen per[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit gevulde brood is hier favoriet voor bij de borrel. Lekker pittig door de blauwe kaas. Je kunt natuurlijk ook andere kaas gebruiken. Dit brood smaakt ook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe walnotenbomen hangen vol met walnoten. We moeten nog minimaal tot eind september wachten tot er geoogst kan worden, maar als alles goed gaat hebben we een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is vandaag warm, heel erg warm. De thermometer wees voor twaalven al vijfendertig graden aan. Gelukkig is het in de keuken vrij koel, en zolang je de oven[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe zomer is vroeg begonnen dit jaar. Normaal is het hier in juni prima weer, maar nog niet echt zomers. Nu is het al zo'n dag of tien ruim dertig graden. Veel[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLange dagen, van begin tot eind volgepland. Ontbijt maken voor de gasten, diner voorbereiden, kamers en badkamers poetsen, wassen, strijken enzovoort. Ook de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat de boekingen voor onze B&B weer binnen komen, en de moestuin om aandacht vraagt. Minder tijd om te bloggen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten (voor ongeveer 20 medium koekjes of 10 hele grote) 200 gram bloem 8 gram bakpoeder 120 gram boter 100 gram suiker 1 ei snufje zout 100 gram[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDeze voorjaarsbloemen (primula's en maartse viooltjes) zijn heerlijk door een salade, maar je kunt ze ook heel goed konfijten, zodat je ze wat langer kunt[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe spruitenplanten moesten deze week plaatsmaken in de moestuin. We wisten dat er nog spruiten aan zaten, maar ruim 3 kg? Snel wat nieuwe recepten bedenken met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr