Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ik ben dol op taartjes bakken en eten, maar echt gezond is het niet. Daarom wissel ik hele ongezonde baksels af met iets minder ongezonde, namelijk met fruit[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDoor een heel goed pompoen-seizoen zitten we met een aardige voorraad pompoenen. Met een beetje creativiteit kun je pompoen verwerken in heel veel gerechten.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMacarons, twee luchtige koekjes van eiwit, suiker en amandel met een heerlijke crème ertussen. Immens populair, deze uit Frankrijk afkomstige, lekkernij. Als[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIn Frankrijk kom je de hartige cake vaak tegen op de menukaart en in kookboeken. In Nederland is dit gerecht minder bekend, en dat is eigenlijk wel jammer. Het[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOndanks het enorme aanbod aan lekkernijen bij de Franse bakker zijn er een aantal typisch Hollandse producten die we hier in Frankrijk missen. Eén daarvan is[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fringrediënten voor 12 muffins 140 g suiker 1 ei 125 g roomboter (zacht) 2 appels 2 eetlepels rozijnen 12 halve walnoten (gehakt) 300 gram kwark 250 g bloem 6 g[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAl eerder plaatste ik een recept voor hartige cake. Door te variëren met ingrediënten maak je met dit recept telkens weer een andere cake. Deze keer een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAls je van chocolade houdt, moet je echt een keer brownies gemaakt hebben. En dan het liefst wel wanneer je bezoek krijgt, zodat je niet alles zelf opeet. Echt[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frZe blíjven lekker, muffins. Ze zijn waarschijnlijk al niet meer zo trendy als 1 of 2 jaar geleden, maar wij blijven ze bakken. Ze zijn makkelijk te maken en[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBrood met stukjes banaan erin, bananenbrood dus. Dit recept is een variant op Fries suikerbrood . Door een deel van de suikerklontjes door stukjes gedroogde[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSlagroomsoezen, moorkoppen, eclairs, hartige soezen. Wanneer je de techniek van het maken van soezenbeslag onder de knie hebt, kun je er alle kanten mee op.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAlleen al de geur die de cake door het hele huis verspreidt is een feest. En dan ook nog de combinatie caramel en banaan. Het is een upside down cake, waardoor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe zijn er even tussenuit geweest. We hebben een week genoten van een andere omgeving en van andermans kook- en bakkunsten. In Toscane kom je culinair gezien[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frZelfgemaakt suikerbrood krijgt hier in huis nauwelijks de kans om oud te worden. We serveren suikerbrood vaak bij het ontbijt aan onze gasten. Franse gasten[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWorteltjestaart heeft lang op ons nog-te-bakken-lijstje gestaan. Het kwam er steeds niet van. Iets weerhield ons ervan om er aan te beginnen, waarschijnlijk de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAl weer een taart gemaakt die al heel lang op ons nog te bakken lijstje stond. We hebben het steeds uitgesteld omdat het een vrij ingewikkelde taart leek. Het[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frKwarktaart, altijd lekker. Meestal maak ik zelf deeg voor de taart in plaats van een bodem van verkruimelde koekjes met boter. Leuk om te doen, lekkerder en[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr