Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Evenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een onderdeel van de feestelijke Chinese maaltijd. Eenvoudige recepten, snel klaargemaakt, mits je de voorbereidingen hebt getroffen. Ingrediënten voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorgerecht voor 4 personen: 100 g roomboter, op kamertemperatuur 1 (onbespoten) limoen ongeveer 1½ cm gemberwortel 1 teentje knoflook ½ theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan het restje groenten dat ik overhad van Jamie's 15 minuten gerecht met zalm en groenten had ik nog broccoli en sugarsnaps over. Met wat garnalen uit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn dit recept wordt varkensgehakt gebruikt. Nu kan je dat in de supermarkt niet kopen, meestal wordt dan een varkensworstje aangeraden, maar dat is dan weer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVis met gember in sojasaus en roergebakken Chinese kool Ingrediënten : 300 gr gefileerde visfilet (schol, tongschar, kabeljauw) 1 lente-ui 2 plakjes verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Grote gepelde garnalen Sojasaus Evt. ketjap Sesamolie Rode pepers Ui Knoflook Peper en zout olie Voorbereiding: Ui , knoflook en pepers[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept uit Jamie Oliver in 30 minuten Ingrediënten salade: 1 komkommer 2 cm fijngeraspte gember limoen - geraspte schil en sap 1 tl sesamolie 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 stokjes: 150 gr kabeljauwfilet 150 gr garnalen (geen Hollandse) 1 rode peper, lombok of rawit 1 tl gemalen of 3 cm verse koenjit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hartstikke simpel gerecht voor door de week: garnalenroerbak met spinazie en zoete mango. Tip van Janneke Philippi: ‘Vervang voor niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker pittig, zoet en zuur zijn deze vurige "firecracker"zalmfilets. Reken met een marinadetijd van 2 uur. Ingrediënten voor 4 personen: 4 zalm moten of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 8 visfilets van 150 gram per stuk 2 el meel, gemengd met zout en peper 2 el neutrale olie Zwartebonendressing: 50 gram bruine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGemaakt voor een persoon (zonder asperges) De afgelopen maanden heb ik, na het lezen van het enthousiasme waarmee Melissa Clark in de New York Times over[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Italianen mogen in sommige plaatsen en steden van de burgemeester dit Paasweekend op hun balkon barbecueën, ik ben nu al benieuwd naar de foto's. Dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 schol- of botfilets 1 + 1 eetlepels plantaardige olie 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 theelepel fijngeraspte geschilde gember[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl