Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ik ben dol op salie. En dan koop ik dus eerst het kruidje en ga dan bedenken wat daar lekker bij is. Maar behalve lekker schijnt het (met mate!) ook heel goed[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comKalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende en is malser dan runderentrecote. Keurslager Peter de Jong grilt hier een lekkere kalfsentrecote.
Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende en is malser dan runderentrecote.
Op de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 ongesneden witbrood (bijv. Pain de Campagne) 4 kalfsentrecotes 3 eetlepel balsamicoazijn 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 75 g boter of margarine 200 g Camembert 2 schaaltjes kalfsentrecotes (Ã 2 stuks) 1 pak tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel limoensap 1 rijpe avocado 2 tomaten 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 eetlepels verse muntblaadjes (fijngesneden)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tomaat 2 eetlepels olijfolie 2 plakjes ontbijtspek (in dunne reepjes) ½ rode ui (zeer fijngesnipperd) ¼ courgette (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nlIk ben dol op salie. En dan koop ik dus eerst het kruidje en ga dan bedenken wat daar lekker bij is. Maar behalve lekker schijnt het (met mate!) ook heel goed[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com