Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 113 recepten
Ingrediënten 600 g kruimige aardappelen 400 g zoete aardappelen 2 uien 2 eieren 15 g koriander 1 el curry madras (blikje 90 g, Original Spices by Jonnie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 zoete aardappelen 2 eidooiers 250 gr ricotta kaas 75 gr fijngeraspte Parmezaanse kaas 1 theelepel zout 1/4 theelepel peper 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 courgette, in schuine plakjes 1 aubergine, in plakjes 1 zoete aardappel, schoongeboend, in dunne schijfjes 1 winterwortel, in schuine[...]
Bron: smulweb.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo bloem - 4 zoete aardappelen - 25g bakkersgist - water - zout Voorbereiding Kook de zoete aardappelen, laat ze afkoelen en pel ze.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 aardappelen (Bintjes) 250 g tarwebloem 25 g gist 1 dl melk 2 eieren 25 g suiker 20 g poedersuiker Voorbereiding De aardappelen koken en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het vlees 1kg varkensnek (stuk) Zout (ongeveer een eetlepel) 2 hele steranijs 1 theelepel vijfkruidenpoeder Scheut donkere[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 15 1 aardappel 3 courgettes, versnipperd 1 ei, geklopt 1/2 zoete ui, fijngesnipperd 10 verse muntblaadjes, fijngehakt 225 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor het notenlaagje 4 eetl. gele basterdsuiker 4 eetl. bloem ½ theel. kaneel ⅛ theel. zout 30 g boter, in blokjes 40 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 190 g bloem ¼ theel. zout 4 theel. bakpoeder snufje nootmuskaat 250 g puree van gare zoete aardappelen 4 eetl. plantaardige[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 110 g bloem 100 g + 50 g + 4 theel. suiker zout 55 g boter 170 g verse cranberry's 1¼ dl water 100 g pecannoten, grofgehakt 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 350 gr zoete aardappel 200 gr witte bloem 3 1/2 theelepels bakpoeder 1 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen nootmuskaat 2[...]
Bron: allrecipes.nlNu de herfst begonnen is, zijn de pompoenen ook weer goed verkrijgbaar. Heerlijk! Ik houd van de zoete, zachte smaak van pompoenen en koop ze dan ook[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlKersen, kersen, kersen! Dit jaar zijn de kersen wel heel ruim en betaalbaar verkrijgbaar. Dat is andere jaren wel eens anders geweest. Gelukkig dus is het nu[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten: - 3 zoete aardappelen (elk ca. 350 g) - 250 g bladerdeeg (diepvries of uit de koeling) - 1 ei, losgeklopt - 100 ml zure room - 100 g geitenkaas[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com