Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 6 100 gr bloem zout en peper naar smaak 1 kg runderstoofvlees, in blokjes 30 ml olijfolie 1 bosje lente-ui, groene stengels[...]
Bron: allrecipes.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 750 gr verse worst 750 gr katenspek 750 gr varkensfiletlapjes 1,5 chorizoworst (bijv. van Stegeman®) 750 gr sucadelapjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1-2 eetl. olie; 6 saucijsjes; 6 reepjes ontbijtspek; 4 sjalotjes in vieren gesneden; 2 teentjes knoflook, geplet; 1 theel. smoked paprika; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comRecept uit de Delicious van maart 2012 Heerlijk vlees met donker bier, bleekselderij, knoflook, wortel, sjalotjes, bacon. Het wordt in de oven op 150 graden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nl