Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
voor 4 personen 500 gr. varkensvlees in blokjes, 1 ui, 4 tomaten of 1 blik tomaten, zout, peper, boter, 1 teentje knoflook, 1.5 dl. rode wijn, marjolein, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 rode Spaanse peper - 1 rijpe mango - 400 gram kipfilet - 1 eetlepel olie - 2 theepels kerriepoeder - 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet is niet netjes, dus ik heb het niet gedaan, maar ik had bijna mijn bord afgelikt. Zo lekker vond ik deze eendeborst in een saus met bosbessen! Het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 500 gram biefstuk in reepjes - (ik heb biefstukpuntjes gebruikt, verkrijgbaar bij AH en heerlijk zacht!)- 3 eetlepels olie - zout - peper - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit is eigenlijk een nietszeggende foto: aardappelpuree met iets eronder. Of eigenlijk: erdoor. De aardappelpuree had namelijk het grootste gedeelte van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMango 's... Mijn meest favoriete fruit! Ze zitten bomvol vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. En dan heb ik het natuurlijk nog niet over de smaak gehad![...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlIngrediënten 4 schouderkarbonades 6 kruidnagels 3 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 150 ml vleesbouillon 1 kg aardappels (iets kruimig) 1 pot rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]
Bron: ah.nl