Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen Meel, 2 eieren, garnalen of witvis, handjevol diepvries doperwten of spercie boontjes, vissaus, fijn gesneden pepertjes, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg zoetwatervis (Baars, Snoek, Zeelt, Voorn, Karper) 100 g boter 2 citroenen laurierbladen 10 blaadjes dragon 1 flinke ui 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui - 1 takje tijm - 1 laurierblad -3 dl honingbier -1 dl wittewijnazijn -1 citroen -peper en zout Voor de moes:[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nl12 middelgrote rauwe gamba′s (steurgarnalen), tot de staart gepeld 60 gr bloem 1 theel bakpoeder zout snuf cayennepeper arachide-olie om te bakken 1 - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 dl. bier, pils 2 el. bosuien, in ringetjes 20 gambas 1 el. gember, op siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaad, geroosterd Sla,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ossenhaas (circa 120 gram per persoon) bacon halve liter mooie runderbouillon eetlepel bruine suiker halve liter stout bier olijfolie 8[...]
Bron: smulweb.nlHollandse garnalen, tempura meel, kriek bier, rode -peper, rode tandoori pasta Voorbereiding Tempurameel aanmaken met het kriekbier tot dikke massa, de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 500 g gerookte zalm, dille, 10 g zeezout, 5 sjalotjes, 1 eiwit Voor de scampi′s: 1 kopje gezeefde bloem, ? flesje Bavaria,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmfilets (zonder graten en huid)van ca. 100 gr./stuk. Sap van 1 citroen. Zout. Zwarte peper uit de molen. Goede zonnebloemolie. Iets[...]
Bron: smulweb.nl800 g gepelde zoetwater reuzengarnaalstaarten het sap van 2 citroenen enkele druppels Worcestershiresaus 2 eetlepels soyasaus 1 eetlepel cognac olie of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 dl. bier, pils 2 el. bosuien, in ringetjes 20 gamba′s 1 el. gember, op siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaad, geroosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg ongepelde grote garnalen (gamba′s of zo) ca. 200 g meel wat zout wat peper een klein snufje ve-tsin knoflookpoeder wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 dl. bier, pils 2 el. bosuien, in ringetjes 20 gamba′s 1 el. gember, op siroop 6 el. ketjap Frituur-olie 1 el. sesamzaad, geroosterd[...]
Bron: smulweb.nl