Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlMijn gasten op mijn 38e verjaardag deze maaltijdsoep voorgeschoteld, recept van mijn moeder! Ja wij hebben servische roots.... SERVISCHE BONENSOEP (4 personen)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl- 500 gr. spliterwten - 500 gr. schouderkarbonade (of magere varkenslapjes - net zo lekker en minder vet) - 250 gr. dunne speklapjes (2 stuks) - 150 gr.[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak (wijn)zuurkool (500 gram); 1 blik gepelde tomaten(plm. 400 gram); 500 gram rundergehakt; 3 uien; 1 liter groentebouillon; 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 1½ eetlepel bloem 1 theelepel komijn (djinten) 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 40 g boter 3 el bloem 300 ml halfvolle melk 1/2 zak zuurkool (a 500 g, biologisch) 1 el grove mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse tijm (15 g) 2 sjalotjes 3 eetlepels olijfolie 250 g wijnzuurkool (ongekookte) ½ eetlepel suiker 4 tomaten 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 plakken Parmaham 1½ el olie 1 sjalot (fijngesneden) 1 zak wijnzuurkool (250 g) 1 el tijm 500 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g spliterwten (een nacht geweekt) 750 g ribkarbonades 250 g zuurkoolspek (aan een stuk) 1 grote ui (gesnipperd) 3 grote tomaten (in[...]
Bron: ah.nlSoms gaat er niks boven een simpele soep, zoals een klassieke aardappel-preisoep. Net wat specialer met geurig karwijzaad. Deze soep leeft helemaal op met zo'n[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlLaat het maar aan Mark Bittman over om je te verrassen met ongewone recepten als je op zoek bent naar inspiratie. Naar iets anders met geijkte ingrediënten. En[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl