Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 234 recepten
Ik houd van dikke soepen! Tijdens de Dagen Zonder Vlees heb ik vaak rode linzensoep gegeten. Maar aangezien ik voor rode linzen speciaal naar een andere winkel[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nl- 100 gram gerst - 50 gram rode linzen - 100 gram spinazie (diepvries) - 1 ui, fijngehakt - 2 wortels, in blokjes - 1,3 liter groentebouillon - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 1 (500g) pak zwarte bonen (turtle- of schildpadbonen) 3L water, verdeeld 1 wortel, gehakt 1 stengel bleekselderij, gehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel olijfolie 1 grote rode ui, gehakt zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2 (400g) blikken tomatenblokjes 225g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, zeer fijngesneden 1 eetlepel olijfolie 1 blik (400 gr) tomaatblokjes 1 groene of rode chilipeper, fijngesneden 200 gr rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 285g toor dhal (gele linzen) 600ml water 1/4 theel kurkuma 1 zoete aardappel, geschild en in blokjes 2 eetl plantaardige olie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr gedroogde bruine linzen, een nacht geweekt en uitgelekt 2 plakjes doorregen spek, in stukjes 1 eetlepel extra virgin[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetl olijfolie 2 grote uien, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 theel paprikapoeder 2 stengels bleekselderij 3[...]
Bron: allrecipes.nl