recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder rivierkreefjes

Gevonden 49 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardappelschotel met kabeljauw en rauwe ham

Ik ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Coq au vin

Vrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Bunyols de bacalla

Geinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Varkenswangon

Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Confit van Kip

We hebben ze dit jaar meegenomen uit Frankrijk: Confit de Canard.....heerlijk en o zo makkelijk! Eendevet is hier reteduur dus bewaren dat vet, bak er[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Ini´s Konijn

Ini is terug. Zijn konijn zeer de moeite waard: - één konijn in stukken - veel scherpe dijon mosterd - veel reepjes ontbijtspek - 3 laurierblaadjes - 5[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Rundvleesragout

Een half pond mager rundvlees per 2 personen in de pan doen, water er op tot het vlees onder staat, een laurierblaadje en een kruidenbouillonblokje er bij[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Rundvleesragout

Nodig: * Mager rundvlees, 1/2 pond per 2 personen * Kruidenbuiltje en laurierblaadje * Zout, peper, allesbinder * Ui, 1 grote of 2 kleine * Champignons, 1[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Orzotto met witte bonen en spek en een[...]

Parelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Drie salades voor een rustige start

Allereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Vegetarische bobotie

Om met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Jamie’s witte bonen in tomatensaus

Lang, lang geleden kocht ik wel eens een blik bonen in tomatensaus. Wat zal ik zeggen… Ik wist nog niet beter. Ook culinair gezien is er gelukkig sprake[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Een Westerse en Indiase kormasaus - twee[...]

Ik ben al een tijdje bezig om sommige gerechten van het Indiase restaurant bij mij in de buurt te kopiëren. Hun saag paneer en vindaloo zijn bijvoorbeeld[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Ratatouille voor Kleine Chef

K leine Chef is een goede eter, hoor. Zelden zeuren, bijna altijd nog eens opscheppen, want jongens van vier lusten wel wat (hoe ziet dat er uit als hij[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met kikkererwtensaus, spek en[...]

Ja hoor, net als ik weer eens iets zeer experimenteels heb gepland, regelt meneer een Onverwachte Eter. De eter in kwestie is wel wat gewend bij ons, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met gestoofde kip en sinaasappel

"Mama, mag ik de fleur de sel hebben?" vroeg mijn zoon van vier jaar oud. Ik geloof dat ik dat in mijn foodiegeheugen op wil slaan. Deze kip was er niet de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy