Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties: 4 500 gr rundergehakt 4 plakjes spek, in blokjes gesneden 1/2 paprika, in blokjes gesneden 4 champignons, in blokjes gesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWij zijn hier fan van de spaghettisaus van de Kastart in Gent! Heerlijk! Hun recept is tot nu toe een groot geheim, maar door wat experimenteren thuis, heb ik[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlZasta!! Wat?! Ja, je hoort het goed, pasta gemaakt van courgette! (zucchini in het engels) Is dat dan wel lekker? Ja het is echt heeeeerlijk! De meeste mensen[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlSpaghetti Pesto met rauwe prei en tomaatjes (en balsamico azijn) Salade met kaas, gebakken spekjes en taboulé vis in olijfolie (oven), gekruid met dille met[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beRagù alla Bolognese Ingrediënten voor 6 personen scheutje olijfolie 750 gram half om half gehakt 1 fijngesneden ui 1 flinke geraspte winterwortel 2 stengels[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comPasta met gehaktballetjes in tomatensaus Ingrediënten (voor 2 à 3 personen) 3 beschuiten in stukjes 50 gram halfvolle melk 300 gram rundergehakt 1 ei 1[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 3 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 300 g winterwortel (geraspt) 1 stengel bleekselderij (in boogjes) 100 g ontbijtspek (in reepjes) 500[...]
Bron: ah.nlAls kind was ik er al verzot op, erwtjes en wortelen. In de pre-blog periode stond dit meestal toch wel 1 keer per week op het menu. Nu is dat wat minder[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAf en toe is het hier de hoogste tijd dat de kinderen weer eens wat groente tot zich nemen. Dan bak je op zondag nog hoopvol pannenkoeken voor ze, want ze eten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRomige tomaten-gehaktsaus Dit is van oorsprong een saus voor bij spaghetti, maar ook heel lekker bij rijst of op een wit of bruin knapperig puntje brood. Ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe bakjes restjes in de koelkast riepen om redding: een half blikje tomatenstukjes, twee restjes spaghetti en wat witlofstronkjes. Nu, kort na Kerst zullen bij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNa de vakantie was ik wat laks met het plannen van mijn weekmenu , dus algauw puilden de kasten uit. Daarom vandaag geen precieze recepten maar in plaats[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiks in huis? Soms moet je dan even creatief zijn. Naomi en ik hadden op een brakke zaterdag super veel zin in een lekkere maaltijd, maar we hadden 'niks' in[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nl