Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende en is malser dan runderentrecote. Keurslager Peter de Jong grilt hier een lekkere kalfsentrecote.
Kalfsentrecote wordt gesneden van de dunne lende en is malser dan runderentrecote.
Ingrediënten 1 ongesneden witbrood (bijv. Pain de Campagne) 4 kalfsentrecotes 3 eetlepel balsamicoazijn 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 75 g boter of margarine 200 g Camembert 2 schaaltjes kalfsentrecotes (Ã 2 stuks) 1 pak tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel limoensap 1 rijpe avocado 2 tomaten 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 eetlepels verse muntblaadjes (fijngesneden)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nl