Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Vlak voordat ik op vakantie ging, zag ik ‘Hèt Zoetboek’ van Delicious Magazine in de winkel liggen. Bakboeken had ik eigenlijk al meer dan genoeg,[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comWat te doen met sinaasappels die maar blijven liggen in de fruitschaal? Inderdaad, cakejes bakken. Wat chocolade hebben we ook altijd in huis, dus dat ging er[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comDit toetje is meer dan lekker! En ook nog een supersimpel. De basis van dit recept komt van Nigella Lawson. Omdat ik eerder zo onder de indruk was van haar[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comDe rabarberplant in onze tuin is net groot genoeg voor zo’n twee taarten per seizoen. Er zijn veel recepten met rabarber, maar deze taart is wel heel erg[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comAls je al veel recepten op je blog heb staan, wil je dat je een volgend recept iets heel anders of nieuws is. Met ingrediënten die nog niet of niet zo vaak[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comHet recept voor dit brood stond jaren geleden in Delicious Magazine. Met zo’n vreselijk goede foto waardoor je maar één ding kunt doen; dat overheerlijk[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comNog een lekker toetje voor Pasen nodig? Zoek niet verder, dit is het! Misschien niet het mooiste toetje ooit, maar zeker heel erg lekker. En niet moeilijk te[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comIk had zo mijn bedenkingen toen mijn man voorstelde deze taart te maken. Ik omarm in de regel alles wat naar Scandinavië riekt, maar voor een taart met[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comAl een paar keer heb ik een recept voor brownie met cheesecaketopping proberen te bakken en alle keren was het resultaat het net niet. Ook al volgde ik het[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comCarnaval komt eraan. En daar heb ik eerlijk gezegd helemaal niks mee. In mijn opinie is dit het enige goede aan carnaval: Nonnevotten. Nonnevotten zijn[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comOp alle Scandinavische facebookpagina’s die ik volg, komen deze Fastelavnsboller al weken heel vaak voorbij. In veel verschillende vormen. Dus wat nu het[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comMadeleines zijn kleine, klassiek Franse cakejes. Appel–kaneel is een klassieke combinatie. Eigenlijk weet je dan al dat het lekker is. En toch waren deze[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comIn de winter gaat er niks boven een warm toetje. Zo’n nagerecht waar je hele huis naar gaat ruiken tijdens het bakken. Bread and butterpudding is[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comDeze vlaai is even wat werk, maar dan heb je ook iets. Onder andere een heerlijke geur in huis, want stoofpeertjes! Ideale vlaai voor als je wat tijd hebt in[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comVoor de niet-Limburgers: linzenvlaai is niet gemaakt van linzen. Zo, hebben we dat ook meteen even duidelijk. ‘Linzen’ slaat op een speciaal soort[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.com