Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 212 recepten
Maâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDe Marokkaanse variant van een pitabroodje heet 'batbot' (spreek uit als bàtbood). Broodjes in allerlei diktes en grootes te vinden, ook de recepten zijn[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlBolani is een Afghaans gerecht bestaande uit een ongerezen, (vaak) vegetarisch gevulde gebakken platbrood. Ontzettend lekker en je eet met gemak méér dan je[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlMet een overschot aan meirapen en salie in de tuin én een appel die nodig verwerkt moest worden, kwam ik uit op deze soep. Ik heb de wiel niet opnieuw[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEen gezegend Ramadan voor eenieder. Ramadan Mubarek saeed Hier wat tips voor ramadangerechten: Wellicht zijn de meesten zoals ik al bezig geweest met het[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlI know, kon het niet laten :o SalaamHoiDagHey, Even een korte update zo tussen de recepten door. De afgelopen weken waren druk voor mij en niet voor deze blog,[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlVan vrienden en familie wonend in Marokko leer ik soms wat ‘straattaal kennen’, je begrijpt hierdoor tvprogramma's met jongeren en liedjes van[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlEigenlijk is het maken van falafel erg eenvoudig. Kwestie van weken, malen, op smaak brengen en dan bakken. Na de eerste keer vraag je je af waarom je het niet[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlJe hebt eten dat je een vrolijk gevoel geeft, deze kipstukjes zijn daar een goed voorbeeld van. En helemaal als je bedenkt dat het relatief snel te maken is,[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk en harissa zijn goede maatjes. Het huis voelt best wel leeg zonder harissa, de maaltijd saaier, mijn soepjes kaler en mijn hot&cold yoghurtdip is gewoon[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlVoor de foodblogswap van maart mocht ik iets koken van de blog van Lindsay . Hoewel mijn aandacht bleef hangen bij de zoete gerechten (die chocoladecake[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlMensen koken met de seizoenen mee, ik kook vaak met de aanbiedingen mee. Dus als courgette in de aanbieding is dan kun je verwachten dat ik hier thuis heel wat[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlMooi hé, een tussen de stenen groeiende bergplantje, de halve berg zat vol met deze witte schoonheden. Het is altijd leuk om te weten wat iedereen bekijkt op[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDeze gebakken ansjovis kan je als lunch/diner eten maar passen ook op een tapas/mezze tafel of als borrelhapje. Ingrediënten: 1 kg schoongemaakte ansjovis*[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk blijf mij soms verbazen om op hoeveel manieren je een groente kan klaarmaken zonder dat de groente gaat vervelen. Zo ben ik een absolute voorstander van[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlVoor de foodblogswap van december (hoezo is het al januari??) mocht ik iets koken van Miss Craftsy. Een lifestyle blog met DIY (daar hou ik van), recepten (hou[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nl